Νίκη πρόκριση για ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Νίκη πρόκριση για ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Απρίλιος 16, 2018 - 12:05
0 σχόλια

Νίκη για την ομάδα των παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης την Κυριακή όπου επικράτησε άνετα του ΑΠΟΕΛ Μολάων με 3-0 σετ ( 25-7,  25-12,  25-22) στο τελευταίο παιχνίδι του Δ΄ ομίλου του πρωταθλήματος  της ΕΣΠΕΠ –ΕΟΠΕ  όπου πήρε την πρόκριση για την β΄φάση και στις  20 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία στην πρώτη χρονιά συμμετοχής των παγκορασίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα  που έρχεται  ως συνέχεια των επιτυχιών των κορασίδων που προκρίθηκαν και αυτές στη β φάση του πρωταθλήματος τους  αλλά και της γυναικείας ομάδας όπου εξασφάλισε ως δευτεραθλήτρια   την συμμετοχή της  στα play off  όπου θα αγωνιστεί για μια θέση στο finalfour  με τον πρώτο να παίρνει το εισιτήριο για την β΄εθνική κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι η κορίτσια της Τρίπολης ήταν ανώτερα στα δυο πρώτα σετ μην αφήνοντας περιθώρια  στους Μολάους να αντιδράσουν. Στο τρίτο σετ  οι αρκετές αλλαγές με  κορίτσια που πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος  είχε σαν αποτέλεσμα  να προηγηθεί η ο ομάδα των Μολάων με 18-21, ο Ασπετ ισοφάρισε σε 22 όλα για να κερδίσει στο τέλος το σετ με 25-22. Αξίζει να σημειωθεί ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε χθες στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου  να παρακολουθήσει το παιχνίδι  ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των μικρών κοριτσιών της πόλης μας.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:( Χρονόπουλος Γ.) Σιούντρη , Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Κοπίτα, Παπαλιά –Βρεττού ,Μαρίνη, Ζάβου, Τριάντου, Σιακωτού.

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ: ( Σμυρναίος) Πέρδικα, Μπαρμπαρούση, Πρίφτη, Κατσουράνη, Καρακίτσου, Τσουτρίζου, Κολλιάκου,  Αύρα, Καρακίτσου Αντ. Σπυριδάκου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.