Νίκη «οξυγόνο» για τον Άρη του Καστρίτη

Νίκη «οξυγόνο» για τον Άρη του Καστρίτη

Ιανουάριος 06, 2019 - 21:09
0 σχόλια

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής αλλά και ουσιαστικής σημασίας πέτυχε ο Άρης κόντρα στον Ήφαιστο στο κλειστό του "Nick Galis Hall" με σκορ 62-54 παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη γνώριζε εξ' αρχής πως άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπήρχε και αυτό τελικά έπραξε παίζοντας κατά διαστήματα και πολύ καλό μπάσκετ όπως μαρτυρά και το +18 στο τέλος του αγώνα.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν αποφασισμένοι, είχαν τεράστια ενέργεια και με όπλο τους την άμυνα πήραν την απαιτούμενη ώθηση και στην επίθεση για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα που τόσο πολύ ήθελαν και τόσο πολύ είχαν ανάγκη.

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Άρης μπήκε στο παρκέ με το πόδι στο γκάζι βάζοντας και τον κόσμο του που γέμισε το παλέ στην εξίσωση χτίζοντας διαφορές που μετουσίωσε αυτή την φορά στο τέλος του αγώνα σε θετικό αποτέλεσμα φθάνοντας το ρεκόρ του στο 3-9.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Αρκά coach στον πάγκο του Άρη έπειτα από 3 παιχνίδια με την ομάδα του να αποκτά ψυχολογία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-20, 42-26, 56-43, 65-54.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Φλιώνης 6 , Μποχωρίδης 4 (3 ασίστ), ΜακΓκι 11 (10 ριμπάουντ), Μπελ 16 (2/7 τρίποντα), Χαρις 6, Σλαφτσάκης 6 , Βεργίνης, Τολιόπουλος, Τζόουνς 4,  Νταλό 4 (1) , Κάιζερ 8 (6 ριμπάουντ)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (Μανωλόπουλος): Μούρτος 5 (1), Διαμαντάκος, Γκότσερ 16 (4/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Μπρέιζελτον  6, Φρεϊμάνις 11 (2), Μανωλόπουλος, Σταματης, Χαριτόπουλος 2, Γόντκας, Έβανς 8 (11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 6 λάθη), Γουίγκινς, Σμιθ 6.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.