Νίκη με σούπερ Κώτσιρα για Παναρκαδικό! (video)

Νίκη με σούπερ Κώτσιρα για Παναρκαδικό! (video)

Οκτώβριος 04, 2014 - 20:15
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός το απόγευμα του Σαββάτου 4/10 αντιμετώπισε τον Πανθυρεατικό του οποίου και επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0.

Η ομάδα των Καλογιαννίδη και Τζήλο ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μέσα σε είκοσι λεπτά κατάφερε να σημειώσει 3 γκολ με πρωταγωνιστή τον Κώτσιρα που έκανε δύο ασσίστ και σημείωσε και ένα γκολ και τον Νάνο που πέτυχε 2 τέρματα. Αρχικά ο Αρώνης στο 5΄ άνοιξε λογαριασμό με σουτ ύστερα από πάσα του Κώτσιρα. Στο 7’ έγινε το 2-0, με δημιουργό ξανά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και «εκτελεστή» τον Νάνο. Στο 19’ ο Κώτσιρας με ωραίο σουτ έκανε το 3-0. Στο 30’ ο Νάνος ολοκλήρωσε σωστά την πολύ ωραία προσπάθεια του Μπούτα διαμορφώνοντας το 4-0 που ήταν και το σκορ του αγώνα.

Στο 2ο ημίχρονο οι προπονητές και των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Στο 51’ ο Νάνος παραλίγο να σημειώσει και 3ο προσωπικό τέρμα όμως η κεφαλιά που έπιασε υστέρα από κόρνερ του Καδά, πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Πανθυρεατικού. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του κ. Σαβούρδου έγινε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο Χαρμπαλής στο 62’ απείλησε με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να χρειαστεί να επέμβει ο Μανέλης. Η τελευταία καλή ευκαιρία ανήκε στον Παναρκαδικό, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Αρώνη, αλλά το σουτ του τελευταίου δεν ήταν αυτό που θα ήθελε και έτσι παρέμεινε το 4-0.

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Ρ. Πετρόπουλος, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Δήμος,       Αρώνης, Κώτσιρας Νάνος, Καδάς

Έπαιξαν και οι:  Μανέλης, Αρδάμης, Μπεντεβής, Μπισίας, Ζώης, Ευγ. Πετρόπουλος, Χρηστάκης, Μπαϊκιρτζίδης, Γκαρώνης.

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Λυτρίβης, Αρφάνης, Σακελαράκης, Μπάρλας Γιώρ., Καραχάλιος, Σαμαρτζής, Αγγελόπουλος, Πολυμενάκος, Μπάρλας Κώς., Ιατρίδης.

Έπαιξαν και οι: Παπούλιας, Μπάρλας Β., Χαρμπαλής, Αρφάνης, Μπάρλας Χαρ., Σακελαρίου, Μακρής

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικο Παναρκαδικός-Πανθυρεατικός


2 Σχόλια

Τι έγινε μουρινιο της κυνουριας...?? χαλαρα αρπαξες τεσσερα μπαλακια και στο δεύτερο έσβησε τις μηχανες ο καλογιαννιδης.... χωνι του μουστου σε εκανε.....

ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.