Νίκη με καλή εμφάνιση για τις Βρασιές

Νίκη με καλή εμφάνιση για τις Βρασιές

Δεκέμβριος 18, 2011 - 19:21

Τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κατάφεραν να πάρουν, εντός έδρας, οι Βρασιές, επικρατώντας της Θύελλας Πατρών με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού τους. Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Λέτρος με φοβερή εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή, ενώ νωρίτερα, στο 15′, ο ίδιος παίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε επίσης με καλές ευκαιρίες για γκολ από πλευράς Βρασιών, με τους Λέτρο και Κολιό, στο 46′ και 55′ αντίστοιχα, να μην καταφέρνουν να πετύχουν το 2-0 και να διώξουν το άγχος από παίκτες και φίλους της ομάδας. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέτρου, που κέρδισε ο ίδιος.

ΒΡΑΣΙΕΣ: Αφουξενίδης, Κορολόγος, Χαρμπαλής, Παρασκευάς, Παπανικολάου, Κολιός (90′ Σχίζας Κ), Καλατζής, Κολιόπουλος (90′ Μπακάλης Ι), Παπαδόπουλος (46′ Δημάκος), Κατσούδας, Λέτρος.
ΘΥΕΛΛΑ: Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Νικολακόπουλος, Καραχάλιος, Βετούλας, Αθανασίου, Χριστόπουλος (51′ Πανταζής), Μπαλτιμάς (90′ Χ. Λαμπρόπουλος), Μπινιέρης, Μπάρδης, Γκοτσόπουλος (67′ Βλασόπουλος).

Για το πρωτάθλημα παίδων η ομάδα των Βρασιών επικράτησε, εκτός έδρας, του Λεωνιδίου με σκορ 0-1 και οδηγεί, από την πρώτη θέση, την κούρσα της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/oKCC3PMLqkE