Νίκη με Αρκαδικό «άρωμα» για την Ένωση Λέρνας

Νίκη με Αρκαδικό «άρωμα» για την Ένωση Λέρνας

Μάρτιος 13, 2018 - 13:05
0 σχόλια

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της Περιφέρειας μας είναι αυτό στην Αργολίδα καθώς Κορωνίδα Κοιλάδας και Ένωση Λέρνας δίνουν την δική τους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας με 56 βαθμούς μετά και το τέλος της 22ης αγωνιστικής και ενώ απομένουν ακόμα 8 στροφές για το φινάλε.

Η Ένωση Λέρνας των 4 Αρκάδων (Σαλαπάτας Τ., Σαλαπάτας Φ., Κολλιόπουλος, Αρδάμης) αλλά και του Μπέκα Κιρβαλίτζε γνωστού από το πέρασμα του από το Λεωνίδιο πέρασε άνετα το εμπόδιο του Αριστέα επικρατώντας εκτός έδρας με 0-3.

Δυο τέρματα σημείωσε ο Μπέκα Κιρβαλίτζε από ασίστ του Τέλη Σαλαπάτα και του Κώστα Κολλιόπουλο με τον Τέλη Σαλαπάτα από δημιουργός να γίνεται σκόρερ και να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν και οι 4 Αρκάδες στο βασικό σχήμα έχοντας ουσιαστική συμβολή και πολύ καλή απόδοση στο διπλό της Ένωσης Λέρνας.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ: Ορφανός, Πίκος, Σουλελές (Παντελή), Καραβίδας, Αγγελόπουλος, Ροκάι, Μπουμπάρης, Τσιούλος, Φατούρος, Μαμμωνάς ( Βόγκλης,  Ματράγκος), Κοκοτός.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Βαρβουλέτος, Διαμαντής, Κατσίρης (Γεώργας), Πίτρης, Κιρβαλίτζε, Τριανταφύλλου, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Α.Σαλαπάτας (Γκικόπουλος), Φ.Σαλαπάτας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.