Νίκη με 3-0 για τις παγκορασίδες του Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης

Νίκη με 3-0 για τις παγκορασίδες του Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης

Μάιος 26, 2018 - 20:50
0 σχόλια

Με νίκη συνέχισε τις αγωνίστηκες της υποχρεώσεις στην β΄φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ  η ομάδα παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επικρατώντας χθες το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης  του Α.Ο. Μιδέας Πλατανίτης   με 3-0 σετ ( 25-18,  25-20,  26-24) Στο πρώτο σετ η ομάδα της Τρίπολης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι   παίρνοντας από την αρχή μεγάλη διαφορά  αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Αργολίδας η οποία στο τέλος του σετ ανέβασε την απόδοση της μειώνοντας την διαφορά  σε 25-18. Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Μιδέα με όπλο το καλό σέρβις  προηγήθηκαν με 8-1 η ομάδα του ΑΣΠΕΤ αντέδρασε καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ  διατηρώντας  το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ  κερδίζοντάς το με 25-20. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Αργολίδας  έβγαλε πάθος  στο παιχνίδι της  και με εντυπωσιακές άμυνες σε συνδυασμό και το καλό της σέρβις προηγήθηκε με 11-19 και 15-21.Τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ αφυπνίστηκαν σε εκείνο το σημείο και για άλλη μια φορά φέτος έδειξαν ότι δεν τα παρατάνε   όποια και αν είναι η εις βάρος τους  διαφορά  κάνοντας  το come back  ισοφαρίζοντας  σε 22-22. Ο Πλατανίτης προηγήθηκε 22-23 και 23-24 και είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι .Τα κορίτσια όμως της Τρίπολης κατάφεραν να βγάλουν αλλεπάλληλες άμυνες  και δείχνοντας περισσότερη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα  έφτασαν στην νίκη με 26-24 κερδίζοντας  άλλους 3 βαθμούς .

Η ομάδα παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ  στη πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ που ξεκίνησε στο τέλος Νοέμβρη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αφού μετά την πρόκρισή της  συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και στην β΄φάση  απέναντι σε αξιόλογες ομάδες  αφού όλες είναι πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες των ομίλων τους στην κανονική περίοδο του  πρωταθλήματος. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Τρίπολης την Παρασκευή  1/6/2018 στο Άργος που θα αντιμετωπίσει την  τοπική ομάδα.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γ. - Πεντεφούντη Ρ.) Σιάννα, Σχίζα, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου Καραλέκα, Κοπίτα, Πρωιμάκη, Παπαλιά-Βρεττού, Μαρίνη, Ζάβου, Τριάντου, Σιακωτού, Φωτοπούλου, Δήμου.

Α.Ο. Μιδέας Πλατανίτης ( Κοτσιώνη Χ.)  Βελλίνη, Δήμα, Μπροστάρη, Ριζοπούλου, Λίτσα, Παπαϊωάννου, Γκιολένα, Ταράση.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.