Νίκη «χρυσάφι» για τον Άρη του Καστρίτη κόντρα στο Λαύριο

Νίκη «χρυσάφι» για τον Άρη του Καστρίτη κόντρα στο Λαύριο

Ιανουάριος 19, 2019 - 19:56
0 σχόλια

Σπουδαία και μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης που επικράτησε στο κατάμεστο "Nick Galis Hall" του Λαυρίου με σκορ 84-70 στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη με την νίκη της αυτή έφθασε της π΄νετε συνολικά στο πρωτάθλημα ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 5-12 παίρνοντας ακόμα μεγαλύτερη ανάσα βαθμολογικά αλλά και έξτρα ώθηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Καστρίτης "ξόρκισε" τον κακό του "δαίμονα" που ακούει στο όνομα Λαύριο κερδίζοντας το για πρώτη φορά έπειτα από Αρκαδικό, Τρίκαλα και Κύμη σπάζοντας το ρόδι με τον Άρη σε ένα κρήσιμο παιχνίδι και στην κατάλληλη για την ομάδα του χρονική στιγμή.

Το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να είναι κοντά και το σκορ να αλλάζει πολλές φορές χέρια με τον Άρη να φτιάχνει μικρές διαφορές των 5-6 πόντων αλλά να μην μπορεί να τις κεφαλαιοποιήσει με το Λαύριο με το run en gun αγώνα του να επιστρέφει.

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως οι παίχτες του Αρκά coach Γιάννη Καστρίτη κατέθεσαν στο παρκέ την ψυχή τους βγάζοντας μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και με τα μεγάλα σουτ του Τολιόπουλου που ήταν και ο πρωταγωνιστής έφθασαν στο 5ο τους ροζ φύλλο αγώνα.

Τρομερή εμφάνιση από τον Τολιόπουλο με 17 πόντους και 5 τρίποντα, εξαιρετικοί και οι Τζόουνς και Μποχωρίσης με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα με τον ΜακΓκι με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ να κάνει duble-duble όντας πολύ χρήσιμος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο coach Καστρίτης στην πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Ert2 έδωσε τα εύσημα στους παίχτες του για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την πολύ καλή ομαδική δουλειά που έγινε για να έρθει αυτή η νίκη που την χαρακτήρισε δύσκολη και πολύ σημαντική.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:18-19, 36-37, 57-51, 84-70

ΑΡΗΣ (Καστριτης): Φλιώνης 5 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Μποχωρίδης 16 ( 1), ΜακΓκί 13 (13 ριμπάουντ), Χάρις 4, Νταλό 4, Σλαφτσάκης 10 )1, Βεργίνης, Τολιόπουλος 17 (5/9 τρίποντα), Χρηστίδης, Τζόουνς 15 (3 τρίποντα), Κάιζερ.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Κακλαμανάκης 6 (6 ριμπάουντ), Νίξον 15 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κουζέλογλου 5 (1 τρίποντο, 11 ριμπάουντ), Λαμπ 13 (1), Ίνγκλις 12 (1), Μαστρογιαννόπουλος, Λούντζης, Μιλόσεβιτς3 (1), Λεγκίκας, Μπιούφορντ 10 (2), Τόμας 6.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.