Νίκη για τους Δρομείς στο ντέρμπι με τον Αρκαδικό (vid)

Νίκη για τους Δρομείς στο ντέρμπι με τον Αρκαδικό (vid)

Ιανουάριος 05, 2019 - 19:38
0 σχόλια

Οι Δρομείς ήταν οι νικητές του ντέρμπι της Τρίπολης για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επικρατώντας το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με 27-61 του Αρκαδικού.

Η ομάδα του Ηλία Μπαλή ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2019 παίρνοντας με άνετο τρόπο το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό επιβεβαιώνοντας τις πολλές επιλογές, το βάθος αλλά και την μεγαλύτερη ποιότητα που διαθέτει.

Οι Δρομείς με πλουραλισμό στην επίθεση και με οδηγό την άμυνα εγκλώβισαν το νεανικό σύνολο του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου που έμεινε πολύ χαμηλά στο σκορ και έτσι πήραν χωρίς να δυσκολευτούν την νίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες αλλά και στόχους με τους Δρομείς να είναι στους διεκδικητές του τίτλου και τον Αρκαδικό από την άλλη να είναι στο κυνήγι της παραμονής στην δύσκολη και μεταβατική συνάμα αυτή χρονιά.

Έτσι λοιπόν οι Δρομείς πέτυχαν ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα ενώ ο ΣΕΦΑ κοιτάει την συνέχεια μιας και δεν ήταν στα μαρκαρισμένα παιχνίδια στο μπλοκάκι του έχοντας να διανύσει έναν δύσκολο δρόμο.

Δεκάλεπτα: 4-14, 11-28, 17-48, 27-61.

Αρκαδικός (Π. Γεωργακόπουλος): Χωματάς 4, Βερβαινιώτης, Αλεξόπουλος, Παπάς 5, Σωτηρόπουλος 7, Τσιράκης 2, Μικρός 5, Γκένας, Κουτσουμπός 2, Συρεγγέλας-Αθανασιάδης, Νικολαϊδης, Κουλουράς 2.

Δρομείς (Η. Μπαλής): Χατζόπουλος, Αϊβαλής 2, Καλούλι 6, Χρονόπουλος 3, Παναγιώτου, Μεϊμετέας 6, Σακελαράκος 18, Σινανάι 5, Κοσκινάς 8, Μπουρής 3, Καρλής 8, Κουτσούγερας 2.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δρομείς-Αρκαδικός 27-61


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.