Νίκη για την Φώφη Γεννηματά στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Νίκη για την Φώφη Γεννηματά στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Νοέμβριος 19, 2017 - 23:23
5 σχόλια

Δηλώσεις των δυο 

Τα στοιχεία από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση δείχνουν τη Φώφη Γεννηματά πρώτη πανελλαδικά, εκτός από την Κρήτη όπου έχει καταγράψει πρωτιές ο Νίκος Ανδρουλάκης. Συνολικά ψήφισαν 153.000 ψηφοφόροι.

"Μπορούμε να πούμε ότι πλέον νικήτρια είναι η Φώφη Γεννηματά", δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος εκτιμώντας τα πρώτα αποτελέσματα, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής.

Αποτελέσματα στο 90,01% πανελλαδικά: 

Φώφη Γεννηματά 56,95%

Νίκος Ανδρουλάκης 43,05%

Δείτε εδώ πως ψήφισαν στην Αρκαδία

Η Φώφη Γεννηματά είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών της κεντροαριστεράς. Αναλυτικά οι δηλώσεις της για το αποτέλεσμα του β′ γύρου των εκλογών, για τον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς:

"Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες.

Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα.

Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες.

Από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή."

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Η παράταξη είναι εδώ απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά»

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

Τόσος σαματάς για να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ οι τυχοδιώκτες που πήγαν στον Αλέκση για να γλυτώσουν τον ΕΝΦΙΑ και κρατήσουν τις αργομισθίες τους!! Αν γυρίσουν αυτοί θα φύγουν για Κυριάκο όσοι δεν πήγαν ήδη!

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Μας έλειψε το ΠΑΣΟΚ & έγινε το νεοΠΑΣΟΚ!

Σύνοψη αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ και της επόμενης μέρας μετά τις εσωκομματικές εκλογές: 1. Αλλάξαμε ΑΦΜ 2. Δεν πληρώνουμε τα παλιά χρέη 3. Βγάλαμε 600.000 ευρώ.

Η ΠΑΣΟΚάρα κατάφερε να μην αλλάξει απολύτως τίποτα και να πάρει ως έκτακτη εισφορά εκλογών, πάνω από μισό μύριο, από φορολογούμενους που τους χρωστάει πάνω από 190 εκατομμύρια ευρώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.