Νίκη αφιερωμένη στον Πολ Χατζόπουλο από τους ποδοσφαιριστές της Τεγέας

Νίκη αφιερωμένη στον Πολ Χατζόπουλο από τους ποδοσφαιριστές της Τεγέας

Δεκέμβριος 09, 2018 - 21:01
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Λεωνίδιο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω facebook να αφιερώνουν την νίκη αυτή στον προπονητή τους Πολύβιο Χατζόπουλο που εδώ και λίγες ημέρες πενθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Αναλυτικά

Η νίκη μας στο Λεωνίδιο επί του Ολυμπιακού έχει την δική της ξεχωριστή σημασία καθώς πέραν των άλλων είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας Πολύβιο Χατζόπουλο που λίγες ημέρες πριν αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα και σήμερα μας καθοδήγησε και μας οδήγησε στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας σε ένδειξη τιμής στην μνήμη του Δημήτρη Χατζόπουλου που έφυγε από την ζωή αφιερώνουμε την νίκη μας κόντρα στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου στον προπονητή μας Πολύβιο και στεκόμαστε στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ως πραγματική ομάδα, ως πραγματική δεύτερη "οικογένεια".

Coach αυτή η νίκη είναι για σένα...

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.