Νίκη αφιερωμένη στον Χάρη Ταγκλή από τον Πανθυρεατικό

Νίκη αφιερωμένη στον Χάρη Ταγκλή από τον Πανθυρεατικό

Οκτώβριος 06, 2019 - 19:16
7 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας επικρατώντας στο Άστρος σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με 2-0 της Δημητσάνας με τέρματα των Δρομούρα και Αγγελόπουλου.

Η νίκη του Πανθυρεατικού είναι αφιερωμένη στον Χάρη Ταγκλή ο οποίος χτυπήθηκε από την ατυχία καθώς πριν λίγες μέρες τραυματίστηκε στην προπόνηση (ρίξη χιαστών) και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο γκολ του Δριμούρα που έγινε το 1-0 όλη η ομάδα πήγε στην κερκίδα και στον Χάρη Ταγκλή για να του αφιερώσουν το τέρμα ενώ και στο φινάλε όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές φώναξαν το όνομα του Χάρη Ταγκλή μαζί με το καθιερωμένβο "Πανθυρεατικός" στο κέντρο του γηπέδου σε μια τρμερή στιγμή για την ομάδα του Άστρους.

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλες οι φάσεις, τα γκολ αλλά και το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με την Δημητσάνα.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στον Χάρη Ταγκλή !

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

-... € για δημητσανα, με 0 βαθμους.. Θελουνε και Α τα γεροντια.. Αργα η γρηγορα ομως θα στερεψει το πηγαδι για κατι γυρολογους

4 δοκάρια το Άστρος και 2 γκολ... έχεις δίκιο είμασταν τυχεροί .. όπου θες Εκεί? εκεί θα τα πούμε... υπομονή περνάει γρήγορα ο καιρός..

Αφήστε τα μικρά να παίξουν που έχουν πνευμόνια. Καποιοι στο ημίχρονο θέλετε μπουκάλα με οξυγόνο. Αμάν πια. Σκάσετε από το πάχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.