Νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Μίμη Τσιπιανίτη από τον Α.Ο. Τεγέας

Νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Μίμη Τσιπιανίτη από τον Α.Ο. Τεγέας

Ιανουάριος 26, 2019 - 18:39
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας δεν ξεχνά την μνήμη του ιστορικού της προέδρου και με ένα συγκινητικό post στο facebook αφιερώνη την νίκη της επί του Μαντινειακού στον Δημήτρη Τσιπιανίτη για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αλλά και στον Κώστα Καραμπέτσο πατέρα του σκόρερ της αναμέτρησης με θερμές ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά

Όχι.. δεν σε ξεχάσαμε απλά επιλέξαμε να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη σου έτσι όπως πραγματικά σου αξίζει. Σαν νικητή σε γνωρίσαμε, σαν νικητή σε θυμόμαστε και ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι αυτό που ταιριάζει για να σου αφιερώσουμε και να σου πούμε για μία ακόμα φορά πως είμαστε τα παιδιά σου και πως είσαι για ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ στο μυαλό, στην ψυχή μας, σε κάθε μας παιχνίδι. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και όλη η "οικογένεια" του Α.Ο. Τεγέας αφιερώνουμε την νίκη μας κόντρα στον Μαντινειακό στον δικό μας Μίμη... στον Μίμη Τσιπιανίτη που πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ανέβηκε στους ουρανούς.

ΥΓ. Παράλληλα την νίκη μας την αφιερώνουμε και σε έναν ακόμα άνθρωπο που αποτελεί μέλος της "οικογένειας" του Α.Ο. Τεγέας τον Κώστα Καραμπέτσο όπου σκόραρε ο γιος του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, περαστικά και γρήγορα και πάλι κοντά μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.