Νίκες για τους αντιπάλους του Αστέρα

Νίκες για τους αντιπάλους του Αστέρα

Νοέμβριος 24, 2014 - 10:29
0 σχόλια

Με νίκες συνέχισαν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στα εθνικά τους πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο 22-23/11 λίγες μόνο μέρες πριν την 5η αγωνιστική του Europa League.

Μπεσίκτας-Κασίμπασα 2-0: Την νίκη με 2-0 πήρε η προσεχείς αντίπαλος του Αστέρα στο Europa League Μπεσίκτας κόντρα στην Κασίμπασα. Σκόρερ για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ο Ντεμπά Μπα στο 28’ και στο 45’.

Χαλ-Τότεναμ 1-2: Την εκτός έδρας νίκη πήρε η Τότεναμ στην έδρα της Χαλ για την 12η αγωνιστική της Premier League. Οι Λονδρέζοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 8’ με το γκολ ενός πρώην παίχτη της Τότεναμ τον Λίβερμορ τελικά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη. Σκόρερ για την ομάδα του Μαουρίσιο  Ποκετίνο ο Κέιν στο 61’ και ο Έρικσεν στο 90’.

Παρτιζάν-Νάπρεντακ 3-1: Εύκολη νίκη για την Παρτιζάν και πρωταθλήτρια χειμώνα στο Σερβικό πρωτάθλημα μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Σκόρερ για την Παρτιζάν ήταν ο Λάζοβιτς στο 31’, ο Ίλιτς στο 73’ και ο Σκούλετις στο 86’ με την Νάπρεντακ να μειώνει στο 90’ με τον Εν Ντιογέ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.