Νίκας και Σκαντζός στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στα Ιωάννινα (pics)

Νίκας και Σκαντζός στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στα Ιωάννινα (pics)

Ιούλιος 23, 2019 - 08:26
2 σχόλια

Επισκέφθηκα σήμερα στα Ιωάννινα το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Μανώλη Σκαντζό και Ανδρέα Τσουκαλά, όπου διαπιστώσαμε την άριστη λειτουργία του.

Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και συζητήσαμε για ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν στο θεσμό της Περιφερειακής διοίκησης. Κατόπιν, είχαμε μια ενημερωτική συνάντηση με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Τατιάνα Καλογιάννη, που έχει χειριστεί το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Ηπείρου ξεκίνησε τη διαδικασία το 2015 και από το 2018 ήδη λειτουργεί το εργοστάσιό της, το οποίο επεξεργάζεται τα απορρίμματα ολόκληρης της Ηπείρου.

Τέτοιες συναντήσεις-επισκέψεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.


2 Σχόλια

Ο κ Νίκας ακολουθεί την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ήταν ένας από τους κύριους υπαίτιους για την διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Τώρα θέλησε να δει τι γίνεται με την Περιφέρεια Ηπείρου η οποία χωρίς διαφωνίες προχώρησε το πρόγραμμα αυτό. Ο κ Σκατζός τι γίνεται τώρα? Δεν έχει δικό του πρόγραμμα που το έχει εφαρμόσει με "επιτυχία" στον Δήμο του... χαχαχαχα

"Επισκέφθηκα σήμερα στα Ιωάννινα το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Μανώλη Σκαντζό και Ανδρέα Τσουκαλά, όπου ...........................διαπιστώσαμε την άριστη λειτουργία του........................." Τι λέει ρε το άτομο...."όπου διαπιστώσαμε την άριστη λειτουργία του"!!!!!! Επιθεώρηση πήγε να κάνει και να διαπιστώσει και να αποφανθεί ;;; Και οι συνοδοί ; Οι πλέον ειδήμονες !!!! E ρε κατακαημένη περιφέρεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.