Τατούλης

Νίκας: Η Οικονομική Επιτροπή θα αποφασίσει για τις απαλλοτριώσεις

Νίκας: Η Οικονομική Επιτροπή θα αποφασίσει για τις απαλλοτριώσεις

Νοέμβριος 22, 2019 - 09:01
2 σχόλια

“Ο περιφερειάρχης και η περιφερειακή αρχή θα υπακούσουμε σε αυτά που επιτάσσει ο νόμος και το θέμα των απαλλοτριώσεων θα έλθει στην Οικονομική Επιτροπή για τη λήψη απόφασης”.

Τα παραπάνω σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν οι μεταβολές που επέφεραν στον αυτοδιοικητικό νόμο “Κλεισθένης” οι τροπολογίες της κυβέρνησης.

Το σώμα, στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε -και στην οποία δεν πήραν μέρος οι σύμβουλοι της παράταξης της περιφερειακής αρχής- τάχθηκε υπέρ της αρχικής πρόβλεψης του “Κλεισθένη” που το όριζε αρμόδιο όργανο ως προς τις εγκρίσεις των απαλλοτριώσεων. Με την ίδια απόφασή του, το σώμα εξέφρασε την αντίθεσή του στην τροπολογία της κυβέρνησης που δίνει στην Οικονομική Επιτροπή -και όχι πλέον στο Περιφερειακό Συμβούλιο- τη δυνατότητα των σχετικών αποφάσεων.

“Σε κάθε περίπτωση θα εφαρμοστεί ο νόμος. Δηλαδή η Οικονομική Επιτροπή θα αποφασίσει για τις απαλλοτριώσεις. Κι αυτό γιατί πρέπει να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία διαχείρισης των απορριμμάτων” τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ; ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . ΟΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 2 / 3 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ .

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΕς ΣΩΤΗΡΕΣ . ΕΝΤΑΞΕΙ ; Ο Κ. ΜΠΕΖΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ;;;;;..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.