Νίκας: Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων δεν είναι συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ

Νίκας: Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων δεν είναι συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ

Δεκέμβριος 13, 2019 - 21:07
3 σχόλια

Την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εγκαθιστώντας τον νέο αναπληρωτή προϊστάμενο της εν λόγω Διεύθυνσης Γιώργο Μουταφίδη.

Μιλώντας προς το νέο προϊστάμενο -και νέο πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας, το οποίο, με απόφαση του περιφερειάρχη ανασυγκροτείται-, αλλά και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τ.Ε. της έδρας, ο Π. Νίκας ζήτησε “να υπάρξει απόλυτη προτεραιότητα στα εργα του ΕΣΠΑ”.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, στο εξής η εν λόγω Διεύθυνση “παύει να λειτουργεί ως συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ “ πρόσθεσε δε ότι πλέον, οι Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, υποχρεώνονται να διεκπεραιώνουν το τεχνικό έργο στην περιοχή ευθύνης τους.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ενισχύστε την Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αρκαδίας με Μηχανολόγους και Γεωλόγους που λείπουν και δεν μπορεί να διεκπεραιώσει το έργο της. Ενισχυστε την περιφερεια γενικά με Μηχανικούς Περιβάλλοντος, Χωροταξιας/Ανάπτυξης, Μεταλλειολόγους, Ορυκτων Πόρων. Συγχωνευστε τις δύο τεχνικές υπηρεσίες έργων που υπάρχουν στην Αρκαδία.

Η Γενική των γενικών, η επιλογη κ το καμάρι του τέως, λύνει κ δένει, ανακατεύει κ την Π. ανακατεύει. Αυτό δεν το βλέπει κανεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.