Νίκας: Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα

Νίκας: Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα

Ιανουάριος 12, 2020 - 19:51
7 σχόλια

“Θέλω να παραλάβω, να ξέρω επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα”.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη που έδωσε στην Τρίπολη , απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο που διενεργείται.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης σημείωσε:

“Τελειώνει ο έλεγχος που διενεργείται από μια εξόχως αξιόπιστη διεθνή εταιρεία. Θέλω να παραλάβω, να ξέρω επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα

Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα. Εγώ δεν δικάζω. Θα βγουν συγκεκριμένα πορίσματα

Σας βεβαιώνω ότι θα ήμουν ο ευτυχέστερος των ανθρώπων να μην υπάρχει τίποτα επιλήψιμο και να περιορίζονται όλα στο πολιτικό επίπεδο, ‘γιατί επέλεξες το ένα έργο και όχι το άλλο’. Μακάρι να είναι όλα ωραία και καλά και μακάρι να είμαι εγώ που θα ζητήσω συγνώμη.

Τα πορίσματα θα παραδοθούν στο υψηλότερο επίπεδο πολιτικά. Η διαχείριση του δημόσιου χρήματος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο”.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Εγώ βλέπω ότι 6 μήνες τώρα φρου Φρου και αρώματα, ουσία καμία. Λόγια και από πράξεις απολύτως τίποτα. Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κλειστή εδώ και κάποιους μήνες. Νομίζω ότι πολλοί μετάνιωσαν ήδη που ψήφισαν Νίκα και Βλασση, αποδεικνύετε ότι είναι λίγοι και ότι έκαναν το έκαναν μόνο για να διωξουν τον τατουλη.

Αφου για εξι μηνες εσυ και η παρεα σου τα κανατε Σ...Α Τωρα δεν ψαχνεις σκελετους?Εαν δεν βαλεις μυαλο θα φυγεις απο εκει και δεν θα εχεις βαλει ουτε ενα λιθαρακι

Ο Νίκας για την ώρα ασχολείται με την πολυτελή διαμονή του στο Διοικητηριο . Γκρεμίζει , χτίζει , βάφει , τρίβει πατώματα . Αγοράζει καινούρια αυτοκίνητα . . . Βλέπετε τώρα υπάρχουν χρήματα για σπατάλες .

Πρεπει να καταλαβεις οτι η εκλογες τελειωσαν και εισαι ο Περιφεριαρχης για τεσσερα χρονια.Δεν κινδυνευεις απο κανεναν υπαλληλο απο κανεναν προισταμενο.Αντιθετως με αυτα που σε βαζουν να κανεις προκαλεις τους υπαλληλους να απαξιουν να ασχολξθουν με την δουλεια τους που μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν η πρωτη τους προτεραιοτητα.Εχεις μπροστα σου χρονο να διορθωσεις τα κακος μεχρι τωρα κειμενα φτανει να μην ακους αυτους που σε εχουν ριξει σε λουμπες.Υ.Γ Κυριε Νικα δεν υπαρχουν καλοι και κακοι Νεοδημοκρατες

Κυριε Νικα δεν υπαρχουν καλοι και κακοι υπαληλλοι οπως δεν υπαρχουν καλοι και κακοι Νεοδημοκρατες.Μην αφηνετε να σας επηρεαζουν ανθρωποι που ειναι ρεβανσιστες γιατι μονο εμφυλιο μπορουν να προκαλεσουν.

Την νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας ποιος την επιμελήθηκε, υπάλληλοι, συνεργάτες του Περιφερειάρχη ή εξωτερικός παράγοντας που του ανατέθηκε? Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.