Νίκας από Ναύπλιο: Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός (pics,vid)

Νίκας από Ναύπλιο: Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός (pics,vid)

Μάρτιος 04, 2020 - 10:23
0 σχόλια

Συντονιστική σύσκεψη όλων των συνεμπλεκομένων φορέων, με αντικείμενο τον κορωνοϊό, συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο.

“Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός” συνέστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,σημείωσε ακόμη ότι “το πρόβλημα αυτό, όχι από τα χειρότερα που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με σύνεση”.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι “σε επίπεδο υποδομών η Περιφέρειά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς διαθέτει μόλις 20 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας”.

Παράλληλα, διατύπωσε την θέση ότι “είναι απαράδεκτο το γεγονός να μην μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων εκπρόσωπός της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδοτεί επεκτάσεις και επισκευές νοσοκομειακών μονάδων, την αγορά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού” για να προσθέσει, καταλήγοντας:

“Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, η τοπική κοινωνία να μη μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων, και δεν στέκομαι στους κάθε είδους διοικητές που ελέγχεται ο τρόπος με τον οποίον διορίστηκαν”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Υγείας και Πρόνοιας, Δημήτρης  Σχοινοχωρίτης, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ  Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ματζούνης,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης,ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η διοικητής του  Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη,ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κων/νος Κατσαρός, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. 'Αργους,Δήμητρα Μουρλούκου, οι διευθυντές των περιφερειακών υπηρεσιών, υγειονομικών μονάδων, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, ο  διευθυντής Εκπαίδευσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος).

 

Περισσότερα στο ArgolidaPortal.gr
Video: 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στην αντιπεριφέρεια Αργολίδας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.