Νεστάνη - Αχιλλέας 0 - 3 (vid)

Νεστάνη - Αχιλλέας 0 - 3 (vid)

Μάρτιος 26, 2017 - 19:01
0 σχόλια

Ο Αχιλλέας πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Νεστάνης επικρατώντας με σκορ 0-3 το απόγευμα της Κυριακής (26/3) στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας και έτσι είναι μια ανάσα από την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Αρκαδίας μετά το τέλος και της 8ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ της Β’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους εμφανώς ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να πάρει  το πολύ σημαντικό τρίποντο που την κρατά στην κορυφή και στο +4 από την 3η πλέον Ελπίδα.

Η Νεστάνη με αρκετές απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών πάλεψε και στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο ο Αχιλλέας χάρις στην ποιότητα που διαθέτει ως σύνολο βρήκε τον τρόπο να φύγει νικητής από την Τρίπολη.

Το σκορ για τον Αχιλλέα άνοιξε πολύ νωρίς με τον Καταρτζή στο 4’ να βάζει μπροστά την ομάδα του και στο 43’ ο Πολυχρονιάδης με άψογο κοντρόλ και εξαιρετικό τελείωμα να κάνει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Νίνο στο 84’ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αναστάσιου Μουκάκη.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Νεστάνη-Αχιλλέας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νεστάνη-Αχιλλέας 0-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.