Νέος υπουργός Άμυνας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης

Νέος υπουργός Άμυνας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης

Ιανουάριος 13, 2019 - 15:23
6 σχόλια

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, θα αναλάβει τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, στη θέση του παραιτηθέντος Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι. 

Κατά τη δήλωσή του, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά και την ανακοίνωση της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η θέση του κ. Καμμένου θα πληρωθεί από τον κ. Αποστολάκη, καθώς δεν θέλει ούτε για ένα λεπτό να θέσει σε κίνδυνο έναν τόσο ευαίσθητο τομέα, αυτόν των Ενόπλων Δυνάμεων. Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Σε δημοκρατικά καθεστώτα τις πολιτικές θέσεις καταλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα.

Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για ελληνοτουρκικό επεισόδιο στυλ Ίμια στο σύμπλεγμα της Μεγίστης.

Για αυτο θελει μονιμα στο νησί ζευγάρι ελικοπτέρων απατσι ,10 αυτοκινουμενα Μ-109 και ένα ταγμα Πεζοναυτών .Στην πρώτη συγκέντρωση εχθρικών δυνάμεων στην πόλη ΚΑΣ απεναντι απο εμας μολις πλησιασουν να τους ρίξουμε όμοβροντια. Όλα τα άλλα είναι να ειχαμε να λεγαμε.

Υπό κανονικές συνθήκες με το ισχύον Σύνταγμα θα ήταν αποτακτέος αφού ων εν ενεργεία στρατιωτικός αποδέχεται πολιτική θέση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.