Νέος υποδιοικητής στο ΕΤΕΑΕΠ ο Αρκάς Νίκος Παγώνης

Νέος υποδιοικητής στο ΕΤΕΑΕΠ ο Αρκάς Νίκος Παγώνης

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 08:37
1 σχόλια

Διορισμός Υποδιοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) και τροποποίηση της Δ9/58093/15421/28-12-2016 απόφασης του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ορισμός Προέδρου, Κυβερνητικού Επιτρόπου και μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.)».

Ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης Νότης Μηταράκης αποφάσισε:

1. Την αποδοχή της παραίτησης του Μπασιούκα Μάρκου του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΝ 556015 από τη θέση του Υποδιοικητή και μέλους του Δ.Σ. του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

2. Διορίζεται ως Υποδιοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) ο Ατσαβές Επαμεινώνδας του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΒ 802319, με τετραετή θητεία.

3. Τροποποιείται η αριθμ. Δ9/56379/14950/28-12-2016 απόφαση, όπως ισχύει, και ορίζεται ο Ατσαβές Επαμεινώνδας του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΒ 802319, τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

4. Όταν ο Διοικητής ελλείπει, απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνεται σε όλα τα καθήκοντά του ως Διοικητή και Προέδρου του Δ.Σ. από τον Υποδιοικητή Ατσαβέ Επαμεινώνδα του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΒ 802319 και σε περίπτωση αδυναμίας αυτού, από τον Υποδιοικητή Παγώνη Νικόλαο του Χρήστου με ΑΔΤ Φ 435218.

Βιογραφία
Ο Νίκος Παγώνης γεννήθηκε στις Ρίζες Τεγέας Αρκαδίας το 1971. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Γνωρίζει Αγγλικά.
Υπηρέτησε την πατρίδα ως Έφεδρος Αξιωματικός Υλικού Πολέμου.

Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Παλαπανίδη Δρ. Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας της Ισπανικής Γλώσσας,Ειδικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο ΕΚΠΑ,Καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και έχουν δύο κόρες.
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως Σύμβουλος πωλήσεων.
Εργάζεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια επικοινωνίας του ΚΠΕΕ και του Ιδρύματος F. Neuman και K. Adenaouer.
Έχει επίσης συμμετάσχει σε Πανευρωπαϊκά Συνέδρια Βιβλιοθηκών (Αθήνα, Ελσίνκι).

Αρθρογραφεί στον επαρχιακό (Αρκαδία), αθηναϊκό, ηλεκτρονικό (blogs) τύπο.
Είναι μέλος αναπτυξιακών, κοινωφελών και αθλητικών σωματείων της Αρκαδίας.
Διατέλεσε εκπρόσωπος των φοιτητών στην Πανεπιστημιακή Σύγκλητο του ΕΚΠΑ και στην ΕΦΕΕ.
Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΚΠΑ.
Έχει διατελέσει μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους και της Η.Σ.Α.Π. Α.Ε.

2011:Ιδρυτικό μέλος του Forum για την Ελλάδα.

2012:Υπ.Βουλευτής Αρκαδίας

2016:Αν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Νέας Δημοκρατίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ [ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ] ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.