Νέος συνδυασμός «Βλαχέρνα Ξανά Μπροστά»: Μια γροθιά για το χωριό μας (pics,vid)

Νέος συνδυασμός «Βλαχέρνα Ξανά Μπροστά»: Μια γροθιά για το χωριό μας (pics,vid)

Απρίλιος 25, 2019 - 12:00
11 σχόλια

Ένας νέος συνδυασμός για την κοινότητα Βλαχέρνας του Δήμου Τρίπολης δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Ο λόγος για τον συνδυασμό «ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ο οποίος έως τώρα απαρτίζεται από τους Αποστολόπουλο Σταύρο, Δρακοπούλου Παναγιώτα, Κολλίντζα Ευάγγελο, Κουτσούγερα Γεωργία, Παπαχρόνη Γεώργιο και Τσαρουχάς Αναστάσιο, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα μέλη.

Ο κ. Τσαρουχάς, πρώην πρόεδρος του χωριού και υποψήφιος με την ανεξάρτητη παράταξη «Βλαχέρνα Ξανά Μπροστά», μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την παράταξη, αλλά και για το έργο που παρέδωσε στο χωριό από τη θέση του προέδρου στην προηγούμενη θητεία.

Εδώ και έναν μήνα αποφασίσαμε να κατεβούμε στις εκλογές με σκοπό να κάνουμε έργα στο χωριό και όλοι μαζί σαν μια γροθιά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορέσουμε

Όπως τόνισε ο κ. Τσαρουχάς, στο χωριό δεν έχει σήμα ούτε η τηλεόραση, οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι, ο δρόμος για την Καστανιά είναι επίσης απροσπέλαστος.

«Ήθελα να βάλω αμμοχάλικο σε ένα δρόμο, αλλά η γραφειοκρατία και η απουσία της δημοτικής αρχής δεν μου το επέτρεψε και δυστυχώς τώρα χάθηκαν τα χρήματα που είχαμε εξασφαλίσει μαζί με τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλο.»

Ο κ. Τσαρουχάς μεταξύ άλλων απαρίθμησε τα έργα που έχουν γίνει στο χωριό επί δικής του θητείας ως πρόεδρος, τα οποία έχουν να κάνουν με την ασφαλτόστρωση, με την κατασκευή παιδικής χαράς, με το κλάδεμα και με καθαρισμούς, προσθέτοντας ότι η νυν δημοτική αρχή, ο πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος, δεν έκαναν απολύτως τίποτα, παρά μόνο έβαλαν κάποια κάγκελα, σημειώνοντας ότι σε άλλα χωριά πήγαν τα γκρέιντερ και έγινε και αλλαγή στο δίκτυο ύδρευσης.

Είμαστε για όλα στο χωριό, θα κάνουμε εκδηλώσεις και πολλές παρεμβάσεις, έχω αξιοποιήσει όλες τις πηγές και πάντα με τους συνεργάτες μου

Όπως σημείωσε ο κ. Τσαρουχάς, πρέπει να αντικατασταθούν οι σωλήνες γιατί έχουν αμίαντο, και να γίνει αλλαγή στο εσωτερικό δίκτυο του χωριού.

«Σκοπός να είμαστε ενωμένοι, γιατί η δημοτική αρχή δεν μας ωφέλησε καθόλου. Θα δώσουμε βάρος στην πρωτογενή τομέα, διότι μόνον τότε θα έρθει η ανάπτυξη. Θα δημιουργήσουμε μια ένωση για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και θα κοιτάξουμε τις ανάγκες των αγροτών», υπογράμμισε, «πάντα ως μια γροθιά και αγκαλιασμένοι».

Θα στηρίξουμε την κτηνοτροφία, τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους και με όποιον δήμαρχο και να εκλεγεί, και με όποιον περιφερειάρχη, θα συνεργαστούμε»

Τέλος, ο κ. Τσαρουχάς κάλεσε τους δημότες και στηρίξουν τον συνδυασμό του χωριού.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Βλαχέρα Ξανά Μπροστά»: Μια γροθιά για το χωριό μας


11 Σχόλια

Ο Τασος με τον Βαγγελη μαζι;;;;ααααχαχαχαχαχ!!!μεχρι χτες εβριζε ο ενας τον αλλον!!!!ρε τι λετε ρεεεε!!!

Τάσο δεν πας καλύτερα στην Γορτυνία με τον Θεοδωρακόπουλο. Δεν εχεις πιθανότητες να βγεις στην Βλαχέρνα.

@18:34 Ενώ ο Θεοδωρακόπουλος είναι σιγουράκι ότι θα βγει στη Γορτυνία. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κόντεψαν να μου φύγουν τα τσίσα από τα γέλια!

Τάσο 5000 πέντε χιλιάδες ψήφους θα πάρει ο Θεοδωρακόπουλος στον δήμο Γορτυνιας.

Έκανε μεγάλο έργο στην Τριπολη ο Θεοδωρακόπουλος και τώρα πάει να ολοκληρώσει το έργο του στην Γορτυνία. Καλή επιτυχία Γιώργο

07:13 Πέντε χιλιάδες φάσκελα θα πάρει ο Θεοδωρακόπουλος στη Γορτυνία. Και θα είναι και συστημένα...

Ο Θεοδωρακόπουλος ειναι πολυ αγαπητός στη Γορτυνία θα βγει πρώτος δημοτικός σύμβουλος. Κρίμα που έφυγε απο Τριπολη.

Τελικα το μπροστα «μπροστα ξανα» κλεμμενο απο τον Σμυρνιωτη ειναι;;; Μ αρεσει που εχει και Πασοκατζιδες ο συνδιασμος και δεν μιλανε καθολου.. μωρε μπραβο τους!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.