Νέος προπονητής της Ερμιονίδας ο Κώστας Καλογιαννίδης

Νέος προπονητής της Ερμιονίδας ο Κώστας Καλογιαννίδης

Αύγουστος 28, 2015 - 09:16
4 σχόλια

Την τεχνική ηγεσία της Ερμιονίδας ανακαμβάνει ο Κώστας Καλλογιαννίδης και επίσημα για να οδηγήσει την ομάδα της Αργολίδας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Κώστας Καλλογιανίδης  κάθισε στον πάγκο του Παναρκαδικού για δύο σχεδόν ποδοσφαιρικές σεζόν πραγματοποιώντας πολύ καλές πορείες με το τριφύλλι με εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαν ως αποτέλεσμα τις άνετες παραμονές της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερμιονίδας

"Η Αθλητική Ενωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Κώστα Καλογιαννίδη στην θέση του προπονητή. Είναι 39 ετών και την προηγούμενη αγωνιστική περίδο ήταν προπονητής στην ομάδα του Παναρκαδικού. Το βιογραφικό του Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/11/1976. Πρώτη φορά έπαιξε ποδόσφαιρο στους Νέους Ευγενείας στην Α” Πειραιά. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπαιξε σε αρκετές ομάδες όπως Κερατσίνι, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Μακεδονικός.

Προπονητικά ασχολήθηκε με το κομμάτι των ακαδημιών και σε επίπεδο ανδρών διετέλεσε Α προπονητής σε ΑΡΗ Τρίπολης και ΑΕΚ Τρίπολης (Δ΄Αρκαδίας) και Παναρκαδικό ενώ είναι και κάτοχος Διπλώματος Προπονητή UEFA B”. Επίσης βοηθός του θα είναι ο Χαράλαμπος Πενταρβάνης".

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.