Νέος προπονητής στον ΣΑΤ

Νέος προπονητής στον ΣΑΤ

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 08:58
0 σχόλια

O Dusko Simeunovic είναι το νέο μέλος της προπονητικής ομάδας του Σ.Α.Τ. σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης.

Ο 24χρονος προπονητής Dusko Simeunovic έχει γεννηθεί στην Σερβία, έχει μεγαλώσει και τελειώσει τις σπουδές του στην Ελλάδα. Μιλά σέρβικα και ελληνικά.  Είναι πολύ καλός γνώστης των τεχνικών του σύγχρονου τένις, ενώ ειδικεύεται στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και στην αθλητική ψυχολογία. Παίζει αγωνιστικό τένις και έχει λάβει μέρος σε τουρνουά της ITF.

Ο γραμματέας του συλλόγου Πέτρος Καλτεζιώτης ανέφερε: «Ο Σ.Α.Τ. συνεχίζει να επενδύει σε προπονητές που θα μεταλαμπαδεύσουν τις σύγχρονες τεχνικές του τένις στα μέλη του Σ.Α.Τ. Θυμίζουμε ότι πριν επτά χρόνια ο Σ.Α.Τ.  προσέλαβε τον 20χρόνο (τότε) DrazenStojicαπό την Κροατία.Σήμερα ο DrazenStojicείναι προπονητής της Εθνικής Κροατίας και αποτελεί ακόμα και σήμερα φίλο και σύμβουλο του συλλόγου.»

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.