Νέος προπονητής στον Παναρκαδικό

Νέος προπονητής στον Παναρκαδικό

Απρίλιος 20, 2015 - 17:51
4 σχόλια

Αναμένονται ανακοινώσεις

Λίγες ώρες μετά το απρόσμενο διαζύγιο του Παναρκαδικού με τους Καλογιαννίδη και Τζήλο η ιστορική ομάδα του «τριφυλλιού» βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με νέο προπονητή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού θα είναι ο Πέτρος Καλαντζής από την Μεγαλόπολη. Ο Αρκάς τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και στην αρχή της σεζόν κάθισε στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο την Τρίτη 21/04 με τον κ. Καλαντζή να πιάνει αμέσως δουλειά μιας και έχουν απομείνει 3 αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος της Γ  Εθνικής.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

τουλαχιστον εφεραν εναν σοβαρο ανθρωπο που ταιριαζει στο ονομα του παναρκαδικου και οχι κανεναν *** που θα ξεφτιλιζε την ωραια προσπαθεια που εχουν κανει φετος..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.