Νέος προπονητής στον Παναργειακό ο Δημήτρης Λαλουδάκης

Νέος προπονητής στον Παναργειακό ο Δημήτρης Λαλουδάκης

Νοέμβριος 14, 2019 - 13:56
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης είναι πλέον και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναργειακού με τον Αρκά τεχνικό από τον Τυρό να μπαίνει μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ιστορικό Αργολικό σύλλογο.

Μετά το τέλος της συνεργασίας του Παναργειακού εμ τον Νίκο Καρούλια ο Δημήτρης Λαλουδάκης που ήταν βοηθός του και άμεσος συνεργάτης του πήρε το χρίσμα αναλαμβάνοντας αυτός το τιμόνι των "Λύκων".

Αναλυτικά

Ο Παναργειακός προχωρήσε στην από κοινού  λύση της συνεργασίας  με το προπονητή Νίκο Καρούλια. Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Σταύρος Τσιόδρας τον ευχαριστούν για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη σύντομη συνεργασία, αλλά μετά τα γεγονότα της Κυριακής (10/11), ήρθε η διακοπή αυτής.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας  αναλαμβάνει ο προπονητής  Δημήτρης Λαλουδάκης, κάτοχος UEFA Α με άμεσο συνεργάτη του τον νυν τεχνικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντή, κάτοχο UEFA B.

Φωτογραφία:  Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.