Νέος προπονητής στον Α.Ο. Τεγέας ο Πολ Χατζόπουλος

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Τεγέας ο Πολ Χατζόπουλος

Οκτώβριος 23, 2016 - 10:00
1 σχόλια

Εποχή Πολύβιου Χατζόπουλου στον Α.Ο. Τεγέας με τον έμπειρο προπονητή και παλιά δόξα των Ελληνικών γηπέδων να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση των πρασίνων και να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Τεγέας.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Κυριακόπουλο οι άνθρωποι της διοίκησης του Α.Ο. Τεγέας κινήθηκαν αστραπιαία καταφέρνοντας να πείσουν τον Πολ Χατζόπουλο να καθίσει και πάλι σε πάγκο ομάδας έπειτα από πολλά χρόνια.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση του Α.Ο. Τεγέας όπου με το πλάνο και τον τρόπο οργάνωσης της πείθει μία σπουδαία προσωπικότητα του Αρκαδικού αθλητισμού και ευρύτερα των Ελληνικών γηπέδων να πει το ναι και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Οι πράσινοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την χρονιά μετρώντας τρεις ισάρυθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθληματος της Α' Αρκαδίας όπως επίσης και τον αποκλεισμό  τους από το κύπελλο Αρκαδίας και πλέον ανοίγουν μια νέα σελίδα για την συνέχεια σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα.

Ο Πολ Χατζόπουλος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του  Α.Ο. Τεγέας την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου με την ομάδα πια να μπαίνει και επίσημα σε μια νέα εποχή γεμάτη πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο κοντος δεν εκανε ουτε για Γ τοπικο .Αυτος φταιει που η ομαδα εγινε ετσι.Καλα που τον σουταρατε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.