Νέος προπονητής στον Α.Ο. Τεγέας ο Ηλιόπουλος

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Τεγέας ο Ηλιόπουλος

Ιούλιος 23, 2019 - 20:11
0 σχόλια

Σε μια νέα εποχή περνάει ο Α.Ο. Τεγέας δίνοντας τα προπονητικά σκήπτρα σε ένα δικό του άνθρωπο με τον Κώστα Ηλιόπουλο να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας που για σειρά ετών υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής.

Στο πλευρό του Κώστα Ηλιόπουλου με την ιδιότητα του βοηθού και του άμεσου συνεργάτη θα βρίσκεται ο Παναγιώτη Δούκας ο οποίος αναλαμβάνει παράλληλα και καθήκοντα του υπεύθυνου των ακαδημιών του σωματείου.

Ο Α.Ο. Τεγέας στοχεύει στην δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου καθώς επίσης και στην διαδικασία ανάδειξης και προώθησης νέων ταλέντων που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας τα επόμενα χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Τεγέας

Τα δικά του παιδιά επέλεξε ο Α.Ο Τεγέας ώστε να βρίσκονται στο ''τιμόνι'' της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες του .

Η ομάδα της Τεγέας δείχνει ότι εμπιστεύεται παιδιά τα οποία έχουν δείξει την αγάπη τους για την ομάδα και αποφάσισε να τα στηρίξει έμπρακτα δίνοντας τους την ευκαιρία να οδηγήσουν την ομάδα σε  επιτυχίες και να την ξανακάνουν σε συνεργασία με το ανανεωμένο ρόστερ να ζήσει ''μεγάλες'' στιγμές του παρελθόντος.

Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το προπονητή της ομάδας για την σεζόν 2019 – 2020 Κώστα Ηλιόπουλο και βοηθό προπονητή τον Παναγιώτη Δούκα όσο αφορά την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Δούκας.

Ευχόμαστε ''στα δύο δικά μας παιδιά'' αρχικά να έχουν υγεία και να καταφέρουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να την φέρουν στις επιτυχίες τις οποίες έχουμε συνηθίσει.

Το Γραφείο τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.