Νέος προπονητής ο Μεϊδάνης και 8 ανανεώσεις για την ΑΕΚ Τρίπολης

Νέος προπονητής ο Μεϊδάνης και 8 ανανεώσεις για την ΑΕΚ Τρίπολης

Ιούλιος 03, 2019 - 11:20
1 σχόλια

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης ενόψει της συμμετοχής της στη Γ' Εθνική κατηγορία βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή με τον Δημήτρη Μειδάνη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχοντας στο πλευρό του σε ρόλο βοηθού και άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Τσετσώνη.

Παράλληλα με την ανακοίνωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Μειδάνη οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν και την επέκταση της συνεργασία τους με 8 ποδοσφαιριστές που αποτελέσαν τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Αναλυτικά

Το τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τους προπονητές Μεϊδάνη Δημήτριο και Τσετσώνη Δημήτριο για την περίοδο 2019-20.

Επίσης, η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές:

-Πετρόπουλο Ευγένιο

-Πετρόπουλο Ρένο

-Αρδάμη Γεώργιο

-Κολιόπουλο Κωνσταντίνο

-Λιακόπουλο Κωνσταντίνο

-Καψή Ευάγγελο

-Ανδριανό Βασίλειο

-Ζιούλη Ιωάννη

Εντός των επόμενων ημερών θα συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, ώστε να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής τη νέα περίοδο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δύο βήματα μπροστά μεμτον καλογιαννιδη, τρία πίσω με τον μειδανη.. Αλήθεια με τι δίπλωμα θα κάτσει στην Γ εθνική? Με του αυτοκινήτου??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.