Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ο Γιάννης Αγγελάκος

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ο Γιάννης Αγγελάκος

Δεκέμβριος 17, 2017 - 19:46
5 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι επαναληπτικές εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης με τον Γιάννη Αγγελάκο να εκλέγεται νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Ο Γιάννης Αγγελάκος εκλέχθηκε πρόεδρος λαμβάνοντας  55 ψήφους με τον Παναγιώτη Γιαννίκο να λαμβάνει 52 ψήφους ενώ υπήρξαν 5 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια σε σύνολο 114 ψήφων.

Αναλυτικά

Αγγελάκος Ιωάννης 55 ψήφους

Γιαννίκος Παναγιώτης 52 ψήφους

Λευκά 5

Άκυρα 2

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Μετα απο αυτο το αποτέλεσμα, η ομάδα Μποζου δείχνει πολυ δυνατή και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις που θα έχουν σχέση με τα τα αυτοδιοικητικα της Τριπολης

Ναι, αν μπορείς να πείσεις 10 συνάδελφους δικηγόρους τότε μπορείς να έχεις επιρροή και σε 31.000 ψηφοφόρους του Δήμου Τρίπολης...Γιατί όχι να έχει λόγο και για τις εκλογές στην Γερμανία; Την εκλογή προέδρου στις ΗΠΑ; Σοβαρευτείτε!

Γιαννακο μου με ολη μου την αγαπη εχεις τα συγχαρητηρια μου και τις ευχες μου για ανωτερα αξιωματα . Καλο κουραγιο για τα νεα σου καθηκοντα . Καλες γιορτες και πολλα χαιρετισματα

Ομαδα-Μποζου τι εστι; Αθλοπαιδιες γινονται στο Δικηγορικο Συλλογο Τριπολεως; Τοτε να μη μιλαμε για Προεδρο να μιλαμε για προπονητη!!! Θερμα συγχαρητηρια λοιπον κυριε προπονητα, σε σας και στην ομαδα που σας εξελεξε......... κι εμας περαστικα μας, γιατι τωρα στα πενηντα μας θα αρχισουμε προπονησεις και θα καψουμε τους μυς μας!!! Δε βαριεσαι, εδω αλλοι εχουν καψει εγκεφαλο!!

Oι δικηγοροι της Τριπολης εκαναν τη σωστη επιλογη ,ο καταλληλος ανθρωπος στη καταλληλη θεση ,σοβαρος, υπευθυνο , εντιμος , εξυπνος και εργατικος ,ελπιζω κατα τη θητεια του να λυθουν τα χρονιζοντα προβληματα του συλλογου .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.