Νέος πρόεδρος της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου

Νέος πρόεδρος της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου

Απρίλιος 16, 2019 - 17:46
0 σχόλια

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, όπως προέκυψε από το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος την Τρίτη 16 Απριλίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ επικράτησε με ψήφους 8-6 του έτερου υποψηφίου, του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά, υπέρ του εκπροσώπου της Ενωσης ψήφισαν οι εξής ομάδας: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Λαμία, Άρης, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ.

Αντίθετα, στο μπλοκ που στήριξε την υποψηφιότητα του ΠΑΟΚ συντάχθηκαν οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Λάρισα και Ξάνθη. Ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Λίγκα, ψήφισαν «λευκό».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη διαδικασία δήλωσε «απών» ο Αστέρας Τρίπολης, παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ομάδα, έδωσε το παρών στη συνεδρίαση με την Αρκαδική ΠΑΕΟ να ζητά αναβολή της ψηφοφορίας για άλλη ημέρα, αλλά από τη στιγμή που το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, αποφάσισαν να απέχουν από αυτήν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.