Νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Σταύρος Κουκάκης

Νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Σταύρος Κουκάκης

Ιανουάριος 15, 2018 - 21:34
0 σχόλια

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Σταύρο Κουκάκη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της Ένωσης Καλαθοσφαιρκών Σωματείων Πελοποννήσου.

Ο Αρκάς δημοσιογράφος-συγγραφέας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τοις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης διαδέχεται τον Γιάννη Κουτραφούρη και αναλαμβάνει την προεδρική σκυτάλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στα γραφεία της ένωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και εκτός της αλλαγής στην προεδρία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μπάσκετ της περιοχής μας.

Ο Γιάννης Κουτραφούρης με πολυετή προσφορά στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ και στα διοικητικά δρώμενα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έγραψε την δική του ιστορία από την θέση του προέδρου.

Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και αυτός έχει μεγάλη θητεία από τα διοικητικά πόστα της ένωσης και πλέον από την θέση του προέδρου θα επιχειρήσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Γιάννη Κουτραφούρη.

Η είδηση της ανάληψης της προεδρίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από τον Σταύρο Κουκάκη σηματοδοτεί μια νέα αρχή στον χώρο του μπάσκετ της Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.