Νέος, αήττητος και πρώτος ο Παγγορτυνιακός

Νέος, αήττητος και πρώτος ο Παγγορτυνιακός

Νοέμβριος 14, 2017 - 11:07
2 σχόλια

Ο Παγγορτυνιακός βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας με την συμπλήρωση 4αρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου δείχνοντας πως επέστρεψε για τα καλά και πως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή σεζόν.

Η ομάδα της Γορτυνίας που δημιουργήθηκε την ύστατη στιγμή δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας αφού σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες που την φέρνουν στην πρώτη θέση του ομίλου της με 8 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή είναι ο Κώστας Βλάσης οποίος έχει μπει μπροστά και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία τέρματα σε 4 παιχνίδια όντας αυτός που επωμίζεται και ηγείται των περισσότερων επιθετικών ενεργειών της ομάδας του.

Στο παιχνίδι με την Νεστάνη ο Παγγορτυνιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο πρώτο μέρος κατάφερε στην επανάληψη να κάνει την ανατροπή με τον Μουστόγιαννη στο 90’ να λυτρώνει την ομάδα του αφού πρώτα ο Βλάσης είχε ισοφαρίσει στο 51’ παίρνοντας έτσι μια νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την τόνωση της αυτοπεποίθησης αυτής της νέας ομάδας για την συνέχεια.

Το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς 4 ομάδες (Παγγοτυνιακός, Νεστάνη, Κανδήλα, Ελπίδα) βρίσκονται πολύ κοντά και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν επι ίσροις τις δύο θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ως το Γεναρι που ερθει καλα θα ειναι,στην συνεχεια ομως που θα αρχισουν να πεφτουν <μπιστολες> θα δουμε τι θα γινει....

Εχουν να πεσουν γελια σε κανα μηνα......ο κατσουλιεροςθα τα <φαει>ολα μονος του,δεν βλεπω να παρει αλλος ουτε ενα ευρωπουλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.