Νέοι υποψήφιοι στις δημοτικές, φαντάσματα και... καρδάρες

Νέοι υποψήφιοι στις δημοτικές, φαντάσματα και... καρδάρες

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 13:55
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Έσβησαν τα πυροτεχνήματα, μπήκαν τα άλογα στο παχνί, οι περικεφαλαίες τοποθετήθηκαν στο ράφι να σκονίζονται και η αντιπαράθεση για τα λεφτά της Άλωσης αφέθηκε στο συρτάρι για... του χρόνου!

Ήδη κάποιοι ετοιμάζονται στο ΔΣ ως και τον... Νουρέγεφ να αναστήσουν για να χορέψει στην Άρεως, μαθαίνω!..

Και ενώ τα πολιτιστικά μας έχουν πάρει τον δρόμο τους, τα πολιτικά μας παίρνουν, όπως άκουσα, άλλη τροπή.

Νέοι επιχειρηματίες συναντήθηκαν σε απόμερο και δροσερό σημείο με σκοπό τη συγκρότηση ομάδας που θα κατεβεί στις επόμενες εκλογές με στόχο τη βελτίωση της πόλης και την άμεση τόνωση του εμπορικού κόσμου -και όχι μόνο!

Δέσμευσή τους, όπως ακούω, η παραχώρηση των αμοιβών και των αποζημιώσεών τους σε ιδρύματα, για την ανακούφιση των μη εχόντων!

Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά καμιά λακκούβα θα κλείσετε; Χθες με τη βροχή τσαλαβουτάγαμε στο κέντρο της πόλης σαν τα παπιά!

Εγώ είμαι φάντασμα και δεν συχνάζω στο Facebook. Υπάρχουν, όμως, κάτι άλλα «φαντάσματα», που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στα social media και σχολιάζουν κατ' εντολήν. Και από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν με όνομα και επώνυμο, πρόσωπα απολύτως αληθινά και υπαρκτά, που έχουν... πρόσωπο και κυκλοφορούν στην πόλη.

Απλώς δεν τους βλέπετε ούτε σε κομματικά ούτε σε... αυτοδιοικητικά γραφεία. Δεν συχνάζουν σε τέτοια μέρη ούτε σύχναζαν ποτέ.

Ο δημοφιλής δήμαρχος -καλέ, όχι ο δικός μας!- έχει χάσει τη δημοτικότητά του απότομα, όσο απότομα έπεσε και η θερμοκρασία στην Αρκαδία. Λάθος χειρισμοί; Επιλογή κακών συνεργατών; Αλαζονεία;..

Πάντως, η καρδάρα με το γάλα, πάει, έπεσε!

Οδυσσέα, δώσε, παιδί μου, το χέρι στη Φώφη! Δεν είδες ο Γιάννης από δίπλα; Ως και το μαγουλάκι του τσίμπησε σε μια στιγμή αστειοτήτων και χαλαρότητας στα εγκαίνια της Πελοποννησιακής Έκθεσης!

Ως και το Ντινάκι που καθόταν πιο δίπλα ακόμα, μια καθιστή τσιγκολελέτα με τη Φώφη την κατάφερε!

(Αλήθεια, βρε παιδιά, τι χερούκλες τιραμόλες έχετε εκεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη! Παντού φτάνετε!)

Είπε και ο Γιώργος στην έκθεση ότι δεν είναι η EXPO πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Έλα τώρα! Εδώ ολόκληρος υπουργός την κοπάνησε -όχι, βέβαια, ότι είχε και κάτι να απαντήσει σε όσα ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ από βήματος. 

Εξάλλου, ο κ. υπουργός Οικονομίας συνήθως δεν γνωρίζει τι γίνεται στον κόσμο, π.χ., δεν ήξερε για τους μισθούς των 200 ευρώ. Ζει ακόμα εις τα εξωτερικά...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ξέχασες να μας πεις για τη συλλογή από τιμητικές πλακέτες. Μα κακό τέτοιο μη σου τύχει, να μην μπορείς να πας σε μια εκδήλωση χωρίς να σε τιμήσουν μετά πλακέτας! Τι τραβάει και αυτή η βουλευτής?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.