Νέο ξεκίνημα στον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας (pics,vid)

Νέο ξεκίνημα στον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας (pics,vid)

Οκτώβριος 31, 2017 - 21:07
4 σχόλια

Γενική Συνέλευση και εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο οποίος ενεργοποιείται και πάλι.

Επίσημος καλεσμένος σε αυτή την νέα αρχή για τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ελλάδος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας Ηλίας Λογαράς όπου με την παρουσία του έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την επόμενη μέρα και το νέο αυτό ξεκίνημα για του συνδέσμου της Αρκαδίας.

Η αλλαγή καταστατικού αποτέλεσε το κυρίαρχο ζήτημα της Γενικής Συνέλευσης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της αναδείξεις του νέου Συμβουλίου. Επίσης έγινε διάλογος για θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας.

Για το νέο αυτό ξεκίνημα του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας μίλησαν ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Προπονητών Ηλίας Λογαράς, ο Γιάννης Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκ μέρους των προπονητών του Συνδέσμου Αρκαδίας αλλά και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Εκτελεστική Επιτροπή

Δημήτρης Κουρμπέλης

Γιάννης Ηλιόπουλος

Ανδρέας Κασκαμπάς

Παναγιώτης Κουμπούνης

Δημήτρης Κουλεντιανός (Ρούκουνας)

Δημήτρης Λαλουδάκης

Κώστας Μπεντεβής

Εξελικτική Επιτροπή

Γιάννης Αποστολόπουλος

Θανάσης Καλοπίσης

Βασίλης Κούβαλης

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Εκλογές στον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας


4 Σχόλια

ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

αρκετοι απο τους εικονιζομενους ειναι στη δύση τους ανυπαρκτοι για τα νεα ποδοσφαιρικα δεδομενα ,αλλα ελπιζω οτι θα γινει μια αρχη για νεοτερους με ορεξη και οραμα οι ειικονιζομενοι μονο για τα πιτς

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.

“Coach” μάλλον έχεις μεγάλη διακεκριμένη σύγχρονη ποδοσφαιρική καριέρα, για να κάνεις τόσο αυστηρή κριτική σε κάποιους που έχουν κάνει ήδη, την όποια ποδοσφαιρική καριέρα. Για να κρίνεις όμως τόσο αυστηρά, εσύ θα έχεις ήδη εντυπωσιακά αποτελέσματα σαν προπονητής σύγχρονου ποδοσφαίρου.Πιθανά είσαι ο Αρκάς Μουρίνιο. Προσωνύμιο που αξίζεις αδιαμφισβήτητα. Άλλωστε θα το αναγράφει το δίπλωμα προπονητικής που «έχεις?». Σου αποδίδεται η χρυσή σφυρίχτρα του “Coach”.Να πεις το κατά κόσμων όνομά σου να γράψουν, γιατί στο άκουσμα της λέξης “Coach” μπορεί να προσέλθουν στην απονομή 40 “COACH” σαν εσένα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.