Νέο τμήμα μαθημάτων στη Σχολή μουσικής της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης

Νέο τμήμα μαθημάτων στη Σχολή μουσικής της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης

Ιανουάριος 14, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Η Φιλαρμονική Μεγαλόπολης , με την βοήθεια και συνεργασία του Δήμου Μεγ/λης , σας ενημερώνει πως από 16-1-2018 αρχίζει η λειτουργία νέου τμήματος μαθημάτων στη Σχολή μουσικής της Φιλαρμονικής « Aίθουσες Πλατείας Πολυτεχνείου ».

Γνωρίζουμε ότι στη σχολή πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής, από δάσκαλο μουσικής. Αναλυτικότερα τα όργανα που διδάσκονται είναι τα εξής:
Κλαρίνο , σαξόφωνο, ( ξύλινα πνευστά)
Τρομπέτα, αλτικόρνο, τρομπόνι, ευφώνιο , (χάλκινα πνευστά)
Ταμπούρο, (τύμπανα - κρουστά).

Στόχος: η γνωριμία με τον μαγικό κόσμο των πνευστών και κρουστών οργάνων και φυσικά η ανάπτυξη μουσικών δεξιοτήτων, ώστε τα νέα μέλη στο άμεσο μέλλον να στελεχώσουν την Φιλαρμονική και να συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους νέους , ηλικίας 10 ετών και άνω που αγαπούν πραγματικά την μουσική, να συμμετέχουν , καθόσον οι γνώσεις ενός μουσικού οργάνου θα είναι εφόδιο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους .

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 3:00 – 7:30 μμ και για πρακτική εξάσκηση των μαθητών και πληροφορίες ανοικτά και κάθε Τετάρτη 5:30 - 7:30 μμ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.