Νέο σφοδρό κύμα χιονόπτωσης πλήττει την Αρκαδία

Νέο σφοδρό κύμα χιονόπτωσης πλήττει την Αρκαδία

Ιανουάριος 24, 2017 - 09:30
2 σχόλια

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Αρκαδία από το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, με χιονοπτώσεις τόσο στα ορεινά αλλά και μη ορεινά.

Χιόνια υπάρχουν στο σύνολο των χωριών της Γορτυνίας αλλά και των ορεινών της Βόρειας Κυνουρίας αλλά και του δήμου Τρίπολης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα το πρωί της Τρίτης 24 Ιανουαρίου ενημερώθηκε ότι μηχανήματα της περιφέρειας από χθες το βράδυ είναι στους δρόμους και καθαρίζουν από το χιόνι αλλά και ρίχνουν αλάτι.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι χιονόπτωση υπάρχει στη Βυτίνα, το Χρυσιβίτσι, την Αλωνίσταινα, την Βλαχοκερασία, τις Κολλίνες, τον Καμπέα και επίσης στο οδικό δίκτυο Τρίπολης – Σπάρτης έχει χιόνι.

Τα μηχανήματα έχουν ρίξει αλάτι, και καθαρίζουν, ακόμα το χιόνι δεν έχει μπει στην Τρίπολη, αλλά οι προβλέψεις δείχνουν χιονόπτωση και στα ημιορεινά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Να του πεις αυτού του κάποιου, πως ο γάιδαρος που έστειλλε αυτιά δεν έχει. Και συμπληρώνω...Ούτε δράμι μυαλό ...και συνεχίζω..κακοπροαίρετος προβοκράτορας...και τελειώνοντας...μην ακούς τους...κάποιους κοίτα γύρω σου και ΞΥΠΝΑ ρε πατριωτάκι !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.