Νέο πρόσωπο δείχνει στις προπονήσεις ο Αστέρας Τρίπολης!

Νέο πρόσωπο δείχνει στις προπονήσεις ο Αστέρας Τρίπολης!

Αύγουστος 04, 2011 - 14:45
3 σχόλια

Εντυπωσίασε το πρωί ο Αστέρας Τρίπολης στην προπόνηση όσους την παρακολούθησαν. Στο διπλό που έπαιξαν, η εικόνα που παρουσίασε ήταν πολύ διαφορετική, από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνεχές μαρκάρισμα, κάλυψη κενών θέσεων, πολλές τελικές φάσεις και σουτ.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Πουλίδο, ενώ κανονικά συμμετείχε ο Ναβάρο και ο Μπαρτολίνι, που δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στην προπόνηση των τερματοφυλάκων παρών ήταν και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος μετά απουσία ενός χρόνου που έπαιξε στον Παναρκαδικό, έχοντας κάνει πολύ καλή σεζόν.

Με τα πολιτικά ήταν στο γήπεδο και ο Περόνε.

Το απόγευμα στις 19:00  θα γίνει η δεύτερη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/4XqeKxGcxiE


3 Σχόλια

ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;ΦΕΤΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΣΤΗ Β ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Και όπως κάθε καθωσπρέπει ανώνυμος, έτσι κι εσύ "κύριε" των 3:12 μ.μ., φορώντας τη μάσκα της ανωνυμίας (άρα και της ανυπαρξίας), μπορείς να λες ό,τι μ@λ@κί@ θες! Εσύ, την είδες σήμερα την προπόνηση και γράφεις αυτά που γράφεις ή είσαι απ' αυτούς τους μίζερους που τους φταίνε και τα ρούχα τους; Δεν νομίζω να σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς με τον Αστέρα, είτε παίζει στην Α' είτε στη Β', είτε σε όποια fucking κατηγορία παίζει. Μην το κάνεις λοιπόν, αφού χαλιέσαι! Ασχολήσου με τίποτ' άλλο και άσε το ποδόσφαιρο σ' αυτούς που το κατέχουν!

ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.