Το νέο πρόγραμμα του Αρκαδία 93.8

Το νέο πρόγραμμα του Αρκαδία 93.8

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 11:00
0 σχόλια

Ο "Αρκαδία 93.8" γίνεται η ραδιοφωνική συντροφιά και αυτού του χειμώνα, με εκπομπές γεμάτες ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολλές… εκπλήξεις στο ανανεωμένο του πρόγραμμα!

Από τις 08:00 έως τις 10:00 ο Γιώργος Τράγκας, μέσω των μικροφώνων του Real Fm, μας λέει την πρώτη “καλημέρα” με το δικό του ανατρεπτικό τρόπο, σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλύει την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα,  έγκυρα και έγκαιρα από τις 10:00 έως τις 12:00!

Στις 12:00, έχουμε …ραντεβού με την τοπική ειδησεογραφία και την Κατερίνα Κανέλλη, που μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην πόλη και μας αφορά.

Όταν το ρολόι δείξει 13:00, είναι σειρά για την εκπομπή που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη! Η απολαυστική  "Ελληνοφρένεια" έρχεται με τον δικό της μοναδικό  σχολιασμό της ελληνικής πραγματικότητας!

Αθλητική επικαιρότητα ίσον…  Κώστας Μακαρούνης! Καθημερινά 14:00 – 16:00, θα βρίσκεται στο πόστο του και θα σας αναλύει όλα τα νέα του Αστέρα Τρίπολης και ό,τι αφορά σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη!  

Στις 16:00, η Δέσποινα Παπαδάτου, έρχεται και αυτή τη σεζόν “Πάνω Στην Ώρα” παρουσιάζοντας τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και όχι μόνο…

Ούτε ο Γιώργος Γεωργίου λείπει από το χειμερινό πρόγραμμα του Αρκαδία 93.8! Κανονικότατα, σχολιάζει τα πάντα όλα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τις 17:00 έως τις 19:00!

Από τις 19:00 έως τις 20:00, η Τόνια Μεγρέμη συγκεντρώνει και παρουσιάζει τα κυριότερα ρεπορτάζ και νέα της ημέρας στο “Όλα Τώρα”!

Δευτέρα και Τετάρτη, 20:00 με 21:00 σειρά έχει ο "Κακός ο … Νίκος"! O Nίκος Σταθόπουλος, σας χαρίζει 2 ώρες με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές αλλά και σχολιασμό, σε ύφος άκρως καυστικό!

Τα βράδια Τρίτης και Παρασκευής, το σκηνικό στις 20:00, αποκτά χρώμα άκρως ελληνικό - έντεχνο και απόψεις με "άρωμα γυναίκας", ντυμένες με τη φωνή της Μαρίας Κάραλη!

Κλασσική αξία το βράδυ της Πέμπτης, με τον Γιώργο Καστανό με μία "Ώρα Για Σινεμά", με όλα όσα αφορούν στον κινηματογράφο, στις 20:00! Γιατί είμαστε και σινεφίλ! Πώς να το κάνουμε;

Κάθε Παρασκευή, 21:00 με 22:00, μαθαίνουμε "Του Κόσμου Ιστορίες", με τον Ανδρέα Γκαργκάσουλα στο μικρόφωνο του "Αρκαδία 93,8"! Θα πραγματεύεται ιστορικά γεγονότα και διάφορα μυστήρια του αρχαίου κόσμου…

Ο Νίκος Γρίτσης, είναι μία κλασσική αξία για τον Αρκαδία 93.8! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00 μας ταξιδεύει ως “Παιδί της Μουσικής” και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη (ναι ναι και την Πέμπτη) ξαναχτυπά με το “Άντε κοιμήσου”! Θα τον απολαύσουμε και μόνο του, αλλά και με καλεσμένους - ες έκπληξη!  

Η  sexy φωνή αυτής της παραγωγού θα μας κρατάει μια μοναδική ερτζιανή συντροφιά… Δε θα σας πω ποιά, θα σας  πω πότε:  22:00 με 24:00 κάθε Παρασκευή. Περισσότερα… on air με ελληνική, λαϊκή μουσική και  μια διαφορετική καλησπέρα κάθε εβδομάδα!

  Κάθε Σάββατο και Κυριακή, η μέρα ξεκινά με Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο, όπου μαθαίνουμε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, 09:00 με 12:00!

Το Σάββατο 12:00 με 14:00 δυναμώνουμε την ένταση και απολαμβάνουμε τον Dj Κώστα Παπαευθυμίου, που έρχεται να δώσει ρυθμό στα Fm!

Την Κυριακή στις 12:00, βάζουμε τέρμα τα γκάζια με μία εκπομπή αφιερωμένη στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τίτλο "Kick Down"!

Σαββατοκύριακο στις 14:00 έχει το πιο μουσικό "Flashback 938" από τον DJ Γιώργο Ασκούνη. Μια αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες, με μελωδίες που θα λατρέψετε!

Ακολουθεί όλη η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Αρκαδίας, με ζωντανές συνδέσεις και μεταδόσεις , στο “Αrcadia Ball στα Fm”!

Τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή “Real Sports” μέσω του πρώτου ενημερωτικού Ραδιοφώνου της χώρας, του Real fm, που παραθέτει όλα τα νέα γύρω από τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις…

Έτσι λοιπόν και αυτόν τον χειμώνα, το μυαλό μας εδώ, η ψυχή μας εδώ!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.