Τατούλης

Νέο πρακτορείο ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Πάτρα (pics)

Νέο πρακτορείο ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Πάτρα (pics)

Ιούλιος 30, 2019 - 17:02
0 σχόλια

Το πρακτορείο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στην Πάτρα μεταφέρθηκε και λειτουργεί στον Επιβατικό Σταθμό «Παναγιώτης Κανελλόπουλος».

Στα πλαίσια των προσπαθειών αναβάθμισης και καλύτερων υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. προχώρησε με την ίδρυση νέου πρακτορείου στην Πάτρα ευρωπαϊκών και σύγχρονων προδιαγραφών στον πολλαπλό και νέο Σταθμό «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 42 με τηλέφωνο επικοινωνίας 2610-423 400 και ωράριο λειτουργίας από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ καθημερινά.


   
Το νέο μας πρακτορείο παρέχει στο επιβατικό μας κοινό:

1) Άμεση πρόσβαση των επιβατών στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης της Πάτρας καθότι το νέο πρακτορείο βρίσκεται απέναντι των αφετηριών των αστικών λεωφορείων της πόλης.

2) Άμεση πρόσβαση σε λεωφορεία των γραμμών Δυτικής Ελλάδος (Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιωάννινα κλπ) καθότι στον εν λόγω σταθμό του νέου πρακτορείου μας πρακτορεύονται και για λεωφορεία με κατεύθυνση την Δυτική Ελλάδα.

3) Άμεση πρόσβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

4) Ο Σταθµός υποδοχής Επιβατών «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» είναι συνολικής επιφάνειας 2.932 τ.µ. και υπάρχουν χώροι αναµονής επιβατών, cafe-bar και εστιατόριο στον πρώτο όροφο. Στον εσωτερικό χώρο του σταθμού λειτουργεί κατάστημα Duty Free, χώρος αποθήκευσης αποσκευών και γκισέ πληροφοριών για τουρίστες. Εξωτερικά του σταθμού υπάρχει σταθμός κοινόχρηστων ποδηλάτων, ενώ στην οροφή λειτουργεί καφετέρια με εξαιρετική θέα στην θάλασσα.
 

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ. Τρίπολης: 2710-222 560 (Εσωτ.1) / Πρακτορείο Πατρών: 2610-423 400

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.