Νέο κόμμα ιδρύουν ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος

Νέο κόμμα ιδρύουν ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος

Ιούλιος 10, 2018 - 13:08
0 σχόλια

Την δημιουργία νέου κόμματος ανακοίνωσαν ο πρώην βουλευτής και τέως αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

  • Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. 
  • Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
  • Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. 
  • Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
  • Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨

Και παρά δύναμιν τολμηταί.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.