Νέο γήπεδο μπάσκετ στη Νεστάνη ύστερα από απαίτηση των κατοίκων (pics,vid)

Νέο γήπεδο μπάσκετ στη Νεστάνη ύστερα από απαίτηση των κατοίκων (pics,vid)

Ιούνιος 05, 2017 - 12:00
8 σχόλια

Για τα έργα που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να γίνονται στη Νεστάνη μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χωριό με αφορμή την αυτοψία που έκανε σε έργα της ΔΕΥΑΤ.

Ένα από τα έργα τα οποία παραδόθηκαν στους πολίτες ήταν το γήπεδο μπάσκετ που έγινε ύστερα από απαίτησης της νεολαίας.
Ολοκληρώθηκε το έργο με τον φωτισμό, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Παυλής, επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι το πρώτο έργο που θα επιθυμούσαν να κατασκευάσει ο Δήμος, είναι το γήπεδο μπάσκετ.

Κάθε μέρα νέοι αθλούνται και παίζουν στο γήπεδο

Ο  δήμαρχος δεν παρέλειψε να πει ότι χρειάζονται κάποιες μικρές παρεμβάσεις στη Νεστάνη και κάποια μικρά έργα .
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής μίλησε για την παρέμβαση που έγινε στο νηπιαγωγείο της Νεστάνης όπου μέχρι πρότινος τα νήπια συνυπήρχαν με τον καυστήρα πετρελαίου στην ίδια αίθουσα, με ό,τι συνέπειες για την υγεία των μαθητών είχε αυτό.

Μεταφέραμε τον καυστήρα στο υπόγειο έτσι ώστε να είναι πιο ασφαλές για τα παιδιά που βρίσκονται στην αίθουσα

Θα υπάρξει μια σειρά παρεμβάσεων και έργα διευθέτησης οβριών υδάτων μέσα στο έτος, είπε κλείνοντας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που σπίτια πλημμυρίζουν από τα νερά της βροχής.

Έφη Κ.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Έργα στο γήπεδο μπάσκετ της Νεστάνης


8 Σχόλια

πολυ αθλητικοι γινατε εκει στη νεστανη,μια η αιθουσα γυμναστικης μια το μπασκετ ...................αλλα κατι δεν παει καλα ,γιατι οταν βλεπουμε κανα νεστανιωτη βλεπουμε κυβικουλη αντι για γραμμωση,σαν πολυ δουλεμα δε μας ριχνετε με το τι θελετε εκει ?

Όλα τα λεφτά τα αγαλματάκια ακούνητα - αμίλητα - αγέλαστα, Γεωργανόπουλος & Αδαμόπουλος. ΝΟ μιλάει, ΝΟ λαλάει. Σούζα. Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω...Εεε, ωωω, τί ήρθατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό; Οργασμός έργων από τη δημοτική αρχή Παυλή. Αμέτρητα. Σκοντάφτουμε πάνω τους. ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΡΕ ΛΥΚΟΟΟΟ!

Πολλά τα έργα μας κοροϊδεύουν Παυλής και Καρωνης... Δηλαδή ολα τα έργα αυτη τηνςτιγνη γίνονται Στη Νεστανη ;;;; Μια πισίνα σας λείπει!!!

Ο ΚΑΡΩΝΗΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΣΤΑΝΗ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Ο Γιωργανόπουλος με τον Αδαμόπουλο γιατι τρέχουν πισω απο τον Δήμαρχο σαν ζαγάρια;

@Ηλίας 07:20 Ναι, θα βγει ο Παυλής από την πρώτη Κυριακή...για το σπίτι του. Τί θά'λεγε ο Καρώνης, ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει ούτε κουτσή κουρούνα; Θά'ναι τέτοια η σφαλιάρα πάντως, που το τρίξιμο θα ακουστεί μέχρι το Κακούρι...

ΓΙΩΡΓΑΝΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ.

Αν περιμένει να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος ο Παυλής στη Νεστάνη και στο Ζευγολατιό απο τα πολλά έργα που έκανε θα την ακούσει την καρπαζιά μαζί με τα ζαγάρια του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.