Επικαιρότητα

Latest

Εκδηλώσεις χωρίς κοινό στην Τρίπολη

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το μείζον κοινωνικό πρόβλημα είναι οι πολλές μορφές βίας. Γυναικοκτονίες, βία μεταξύ ανηλίκων και αυξημένη παραβατικότητα, ενδοοικογενειακή βία, αθλητική βία μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερα

Είκοσι μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου κατέκτησε η «Combat Team Tripolis»

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου η Combat Team Tripolis με 14 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ένα η περισσότερα στυλ και κατέκτησαν συνολικά 7 Χρύσα, 3 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια.

Περισσότερα

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συγχαρητήρια προς τον τροπαιούχο Παναρκαδικό

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Α΄Κατηγορίας Αρκαδίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο προς τον νικητή και τροπαιούχο Παναρκαδικό, όσο και προς τη δευτεραθλήτρια ομάδα του Λε

Περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» στην Τρίπολη (pics,vid)

Συνάντηση εργασίας με θέμα τις Δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου.

19η αγωνιστική

Περισσότερα

Συνθήκες ερήμου θα επικρατήσουν στην Αρκαδία σύμφωνα με τον Ζερεφό

Ο καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Χρήστος Ζερεφός, μίλησε στη «Μεγάλη Εικόνα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και αναφέρθηκε στην κλιματική κρίση, η οποία θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα καλλιεργήσιμα εδάφη, αλλά και στη ζωή των

Περισσότερα

Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τα απογευματινά χειρουργία, αν γίνουμε κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, «εξαπέλυσε» νέα επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλύοντας παράλληλα τις φιλοδοξίες αλλά και τα επόμενα βήματα του κόμματος της

Περισσότερα

Και τώρα οι δυο τους… Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία παίζουν Απόλωννας Τυρού και Αετός Δάρα

Απόλλωνας Τυρού και Αετός Δάρα το προσεχές Σάββατο (27/4, 16:00) για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας παίζουν όλη τους την χρονιά σε 90’ λεπτά.

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος στο Δήμο Γορτυνίας την Παρασκευή 26 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα 24/04/2024 διακοπή ηλεκτροδότησης αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών για την Παρασκευή 26/04/2024.

Περισσότερα

Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος: Λεωνίδιο και Νέοι Τρίπολης στο ίδιο έργο με άλλο σενάριο

Λεωνίδιο και ΑΟ Νέων Τρίπολης θα διεκδικήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορυφή του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος».

Περισσότερα

Το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης 24 Απριλίου

Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης 25 Απριλίου.

12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μαδρίτη

12:00 Novasports 6HD WTA 1000 Mutua Madrid Open Τένις

Περισσότερα

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη - Έρχονται βροχές

Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κορυφώθηκε στη χώρα μας, που καλύφθηκε ολόκληρη από το «πέπλο» το οποίο δημιούργησε απόκοσμες εικόνες.

Το φαινόμενο θα υποχωρήσει αισθητά από το μεσημέρι και μετά.

Περισσότερα

Άνοιξη και μοναξιά...

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου.

Περισσότερα

Ευρωεκλογές: Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετάσχουν

Ο Άρειος Πάγος αναμένεται να ανακοινώσει την τελική λίστα των κομμάτων που θα κατεβούν στις Ευρωεκλογές την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Περισσότερα

Αντίστροφη μέτρηση για το Δώρο Πάσχα

Η Επιθεώρηση Εργασίας ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) 19040/81 (ΦΕΚ 742/Β/81) των υπουργών Οικονομίας και Εργασίας, που εκδόθηκε σε εκτέλεση του αρ. 1 του Ν.

Περισσότερα

Σελίδες