Επικαιρότητα

Latest

Τελετή λήξης μαθημάτων Τσακώνικης Διαλέκτου και Τσακώνικης Υφαντικής (pics,vid)

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή λήξης των μαθημάτων Τσακώνικης Διαλέκτου και Τσακώνικης Υφαντικής, από το Αρχείον της Τσακωνιάς στο Αρχοντικό Τσούχλου στο Λεωνίδιο.

Περισσότερα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έλεγχος σφαλμάτων στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018

O ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε σε έλεγχο ύπαρξης πιθανών σφαλμάτων στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018.

Περισσότερα

Επέστρεψε στην Τρίπολη ο Αστέρας

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε από το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου στην βάση της ολοκληρώνοντας στο Γκνιέβινο της Πολωνίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Περισσότερα

Αυξημένα περιστατικά λόγω τουριστικής περιόδου, υποστελεχωμένο το Κέντρο Υγείας Άστρους

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, ο τομέας της Υγείας έχει πληγεί δραματικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δε, εντοπίζεται στην έλλειψη προσωπικού.

Περισσότερα

Τα πρώτα χελωνάκια κολυμπούν στον Λακωνικό κόλπο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Ιουλίου, καταγράφηκαν από τους εθελοντές του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ στον Λακωνικό κόλπο, στην παραλία Σελινίτσα, πάνω από 20 ίχνη από μικρά χελωνάκια που βρήκαν τον δρόμο τους για την θάλασσα.

Περισσότερα

Το Ποτάμι πάει ΝΔ, λέει ο Ψαριανός

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της στροφής του Ποταμιού προς τη Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

Περισσότερα

ΣΔΙΤ: Νέα προσφυγή ιδιοκτήτη ακινήτου στην Παλαιόχουνη

Σήμερα 18 Ιουλίου 2018 ασκήθηκε η στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης με αριθμό κατάθεσης 227/2018 αναγνωριστική αγωγή κυριότητας ακινήτου του Παναγιώτη Χριστοφίλη  του Ευστρατίου και της Χριστίτσας κατά της εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντικ

Περισσότερα

Εγκύκλιος «δείχνει» την περικοπή των συντάξεων το 2019 παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Ξεκάθαρη εντολή κατάρτισης προϋπολογισμού των ασφαλιστικών Ταμείων με την εφαρμογή της ψηφισμένης και προβλεπόμενης από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα μείωσης των συντάξεων δίνει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Περισσότερα

Προπόνηση στο γήπεδο του Παναρκαδικού θα κάνει η Χιμπέρνιαν

Μπορεί ο Παναρκαδικός να τραβάει τον δικό του οικονομικό ''Γολγοθά'' και να βρίσκεται στην αναμονή για την εξεύρεση λύσης ωστόσο το γήπεδο του παραμένει σε πολύ υψηλή ποιότητα γεγονός που φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από την Χιμπέρνιαν.

Περισσότερα

Κουβέλης για δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Ίσως παραμείνουν κρατούμενοι για 18 μήνες

Ως μια πολιτική επιλογή του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτήρισε την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Περισσότερα

Σελίδες