Επικαιρότητα

Latest

Νίκη - πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ αεροπορίας πανηγύρισε το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου η 124 ΠΒΕ Τρίπολης επικρατώντας της 123 ΣΤΕ.

Περισσότερα

Δείτε τις νέες ταυτότητες (pics)

Με επτά ειδικές ζώνες, οι νέες ταυτότητες έρχονται αν και με καθυστέρηση 12 ετών.

Περισσότερα

Φιλικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2018 στην Τρίπολη

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Μ.Τ.Β Αρκαδίας διοργανώνουν αγώνα Open Downhill Hardtail (Φιλικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2018).

Ημερομηνία:
13 Μαίου 2018, Κυριακή 9:00 π.μ.

Περισσότερα

Ποιες σοκολάτες αποσύρει από την αγορά ο ΕΦΕΤ

Την ανάκληση προϊόντος χωρίς επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά που περιλαμβάνει αλλεργιογόνα συστατικά (σίτος, σόγια, γάλα, ξηροί καρποί) ανακοίνωσε η Mondelez Ελλάς.

Περισσότερα

Αντιδράσεις στον Άγιο Πέτρο για το Κρόνιον Πέρασμα

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στα social media το Κρόνιον Πέρασμα 2018 θα ξεκινήσει και θα τερματίσει στις Καρυές Λακωνίας και όχι στον Άγιο Πέτρο όπως γινόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

Περισσότερα

Διαβάστε πώς δεν θα πληρώνετε δημοτικά τέλη για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Ρύθμιση για την απαλλαγή των μη ηλεκτροδοτούμενων κενών ακινήτων από τα δημοτικά τέλη προωθεί το υπουργείο  Εσωτερικών σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ.

Περισσότερα

Επιτυχημένη η ημερίδα της «Αεί Μαίναλον» για το περιβάλλον (pics)

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία "ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ" διοργάνωσε το Σάββατο 21/4/2018 με μεγάλη επιτυχία ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος Ανάπτυξη με την Συνεργασία των Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιοχή του Μαινάλου», εκδήλωση που εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Ην

Περισσότερα

Μπρουμάς σε Σταθάκη: Να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που ξεχνάτε να τα δηλώσετε, όχι τη ΔΕΗ

Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των φορέων , στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ,ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς επιτέθηκε στο Γιώργο Σταθάκη λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά του στο

Περισσότερα

H ρύθμιση για τις ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

Κατόπιν της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (330/2018 Απόφαση του Β΄ Τμήματος), με την οποία κρίθηκε ότι πρέπει να παρέχεται η δυνατότητα στους συζύγους να υποβάλει ο καθένας δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ατομικά του εισοδ

Περισσότερα

Κάλεσμα ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην 7η αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Παρακολουθείστε το βίντεο ΚΑΛΕΣΜΑ του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που έφτιαξε ο σκηνοθέτης κ. Βάκρος για την 7η αιμοδοσία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ». 

Περισσότερα

Σελίδες