Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Βλαχοκερασιωτών Αττικής

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Βλαχοκερασιωτών Αττικής

Νοέμβριος 19, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του "Συλλόγου Βλαχοκερασιωτών Αττικής..." που προέκυψε από τις εκλογές της 10/11/2019.

Μετά από μια διαδοχική μυστική ψηφοφορία (Άρθρο 8.2) εξελέγησαν ο Παναγιώτης Καστραντάς του Ιωάννου ως Πρόεδρος, ο Γεώργιος Μητρόπουλος του Παντελή ως Αντι-Πρόεδρος, η Κατερίνα Κατσαφάνα του Δημητρίου ως Γενική Γραμματέας, η Μεταξία (Ξένια) Μπιστόλα του Κωνσταντίνου ως Ταμίας και ο Αθανάσιος (Θάνος) Βάγιας (εγγονός του Αναστασίου Σώτου) ως Ειδικός Γραμματέας. Το επταμελές Δ.Σ. συμπληρώνεται από δύο Συμβούλους, την Ελένη Βελισσάρη [Καρακίτσου] του Παναγιώτη και τον Άγγελο Κοντογιάννη του Ιωάννη και της Χριστίνας Μάνδρου. Ένα πραγματικά ανανεωμένο ΔΣ, το οποίο απαρτίζεται κυρίως από συμπατριώτες εκ καταγωγής. Συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους. Καλώ τους απανταχού Βλαχοκερασιώτες, όλων των γενεών, να στηρίξουν το νέο Δ.Σ.,καθώς τα νέα του μέλη αναμένεται να υιοθετήσουν νέους τρόπους διοίκησης και καινοτόμες, παραγωγικές και συνεργατικές δράσεις για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας - της Βλαχοκερασιάς.

Νίκος Πετρόπουλος
Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου και
Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής

Φωτογραφία: Από αριστερά, οι: Κατερίνα Κατσαφάνα, Γιώργος Μητρόπουλος, Νίκος Πετρόπουλος, Ξένια Μπιστόλα, Πάνος Καστραντάς, Ελένη Βελισσάρη και θάνος Βαγιας. Λείπει ο Άγγελος Κοντογιάννης ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίτερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.