Το νέο ΔΣ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Το νέο ΔΣ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Αύγουστος 31, 2016 - 13:51
4 σχόλια

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας ανακοινώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά:

1. Τομάρας Πέτρος του Σπήλιου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 590995, Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», ως Πρόεδρος.

2. Αλουπογιάννης Παναγιώτης – Χρήστος του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 951414, Δικηγόρος, με αναπληρωτή του τον Διαμαντογιάννη Θεόδωρο του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 781872, Συνταξιούχο Καθηγητή.

3. Μπάκη Μαρία του Εμμανουήλ, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 781061, Συνταξιούχος Δημοσίου, με αναπληρωτή της τον Κιούλο Επαμεινώνδα του Σπήλιου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 252190, Συνταξιούχο ΔΕΗ.

4. Λάγαρη Βασιλική του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. Χ 794878, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, Δ/ντρια Ψυχιατρικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή τον Πονηράκο Βενετσάνο του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 779375, ιατρό κλάδου ΕΣΥ, Συντονιστή Δ/ντή Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

5. Μπαρδού Αθηνά του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 724489υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Μαιών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια την Σαραντοπούλου Διαμάντω του Αριστείδη, με Α.Δ.Τ. Ξ 980600, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Αδελφών Νοσοκόμων, ομοίως που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Αλουπογιάννης Παναγιώτης – Χρήστος.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τομάρας Πέτρος του Σπήλιου , Μπάκη Μαρία ,Συνταξιούχος Δημοσίου, με αναπληρωτή της τον Κιούλο Επαμεινώνδα του Σπήλιου, με Συνταξιούχο ΔΕΗ.......Παμε μπροστα....Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατο .....

KAI OI ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΛΟΙΠΑ - ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ..... ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.