Το νέο ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου - Πρόεδρος ξανά ο Κώστας Βινατσέλας

Το νέο ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου - Πρόεδρος ξανά ο Κώστας Βινατσέλας

Δεκέμβριος 11, 2019 - 08:33
0 σχόλια

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις ενόψει της συνεδρίασης της ΕΠΑΚΑΒ, που θα γίνει Παρασκευή (13/12) και Σάββατο (14/12) στο ξενοδοχείο  Athens Avenue (Συγγρού 182), στις τοπικές Ενώσεις όλης της χώρας.

Στο Δημαρχείο της Τρίπολης έγινε το βράδυ της Δευτέρας (9/12) η συνεδρίαση των μελών των εκπροσώπων των σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και παράλληλα ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες της τοπικής ΕΑΣ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής, προβληματισμοί, αλλά και προτάσεις που θα κατατεθούν το Σάββατο στη συνεδρίαση της ΕΠΑΚΑΒ. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προπονητές και εκπρόσωποι σωματείων, που είχαν την ευκαιρία για μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση.

Την Τετάρτη (11/12, 19.30) στο Δημαρχείο Αμαρουσίου θα γίνει η αντίστοιχη συνεδρίαση για τα σωματεία του Λεκανοπεδίου, την οποία διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Νοτιοδυτικής Αττικής & Πειραιά, Στη συνεδρίαση θα δώσει το παρών και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής.

Το νέο ΔΣ της ΕΑΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στις 9.12.2019 είναι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κώστας Βινατσέλας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Βασίλης Φούσιας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γιώργος Κουλογιάννης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παναγιώτα Τσιάλα
ΤΑΜΙΑΣ Σπύρος Κακοκέφαλος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΤΑΜΙΑΣ Γιώργος Βλαχολιάς
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Καλλιόπη Κυριακοπούλου:


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.