Νέο ΔΣ στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης

Νέο ΔΣ στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης

Μάιος 30, 2016 - 08:56
0 σχόλια

Με πλήρη απαρτία, συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τα πεπραγμένα και την συνέχεια του Έργου και της προσφοράς στον Ιστορικό μας Συλλόγου πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαϊου 2016 και ώρα 19:30 η προγραμματισμένη Γενική του Συνέλευση στο Γκλινειο Κοινοτικό Μέγαρο του χωριού μας.

Μετά τον οικονομικό απολογισμό από τον απερχόμενο Πρόεδρο Παναγιώτη Μάνιο το λόγο πήρε ο Γραμματέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάνοντας αναφορά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα στο έργο του Συλλόγου .

Η Γενική Συνέλευση αφού έδωσε συγχαρητήρια για το έργο το οποίο αφήνει το απερχόμενο Συμβούλιο και αφού ενέκρινε τόσο τον οικονομικό απολογισμό όσο και το έργου απερχόμενου Συμβουλίου δεσμεύτηκε να στηρίξει το επόμενο Δ.Σ. Μετά από διαλογική συζήτηση και μέσα σε κλίμα Ομόνοιας και Ενότητας ορίστηκε ο Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευση και διεξήχθηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες, όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου μας, οι προκαθορισμένες Εκλογές .

Το Νέο Δ.Σ με σειρά σταυροφορίας είναι :

1. Αρβανίτης Αναστάσιος του Κων/νου
2. Παναγάκη Αθανασία του Ιωάννου
3. Γκουντάνης Γρηγόριος του Ανδρέα
4. Αγγελόπουλος Γεώργιος του Χαραλάμπους
5. Παπασταύρου Σταύρος του Θεοδώρου
6. Μάνιος Θεόδωρος του Χρήστου
7. Λιάπης Κων/νος του Ιωάννου
8. Χαραλάμπους Αντώνης του Ιωάννου
9. Αρβανίτης Κων/νος του Βασιλείου
Αναπληρωματικά μέλη
1. Μαχάιρα Άννα του Προκόπη
2. Γεωργαράς Γεώργιος του Τιμολέων
3. Μαντάς Ηλίας του Ιωάννου
4. Χαντζής Ανδρέας του Χρήστου

Τόσο το Απερχόμενο Συμβούλιο όσο και η Γενική Συνέλευση ευχήθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο τόσο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν αλλά παράλληλα στο τόσο όμορφο ταξίδι της δημιουργίας και της προσφοράς. Όλοι μαζί για να συνεχίσει η πορεία του Προοδευτικού Συλλόγου για να φτάσει και να ξεπεράσει τα 100 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς που σε λίγο πλησιάζουν.

Ο Σύλλογος με το Βαρύ του Παρελθόν
Το Δυναμικό του Παρών και
Το Ελπιδοφόρο Μέλλον θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και στον συνάνθρωπο πάντα βέβαια με τη βοήθεια ΌΛΩΝ ΜΑΣ .

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης

Ειδήσεις: 
Video: 

Νεστάνη Ανάδειξη νέου Δ.Σ Προοδευτικού Συλλόγου 29-5-2016


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.