Νέο αίμα στην ΚΕΔΗΤ!

Νέο αίμα στην ΚΕΔΗΤ!

Οκτώβριος 09, 2019 - 11:50
6 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Πού σας βρίσκω; Σε αναβρασμό η Τρίπολη σήμερα, με την άφιξη του υπουργού Τουρισμού που θα μας κάνει προορισμό βαρβάτο!

Σας έχω νέα: Ο κύβος ερρίφθη, ο Κώστας αποφάσισε για τον εκ νέου πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ.

Πρόκειται για νέο άνθρωπο, από την παράταξη Τζιούμη, με όρεξη για δουλειά, στον οποίον η προηγούμενη δημοτική αρχή συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αλλά όπως λέει και ο λαός "ρόδα ειναι και γυρνάει" !

Δεν είναι εκδικητικός ο άνθρωπος, αλλά... δεν θα κρύψει τίποτα κάτω από το χαλί για το... χάλι της Επιχείρησης.

Εκεί στη Νότια Κυνουρία ο Χαράλαμπος έχει βάλει μπροστά για τα καλά: αποδίδουν οι συνεχείς προσπάθειες για τον τουρισμό!

Φτάνει, βρε παιδιά, με τις καθαριότητες στα φρεάτια. Τα καθαρίσαμε, πάμε παρακάτω σε κάτι πιο ουσιαστικό!


6 Σχόλια

Για να δούμε θα κάτσει αυτός γιατί έχει φροντίσει η προηγούμενη να είναι βαρη το φορτίο που θα σηκώσει εννοώ και προσωπικά σαν πρόεδρος

Κάτσει δεν κάτσει λιγο μας ενδιαφέρει. Το θεμα ειναι οτι ο Τζιουμης εχει αποφασίσει να κλείσει την ΚΕΔΗΤκαι να διώξει το προσωπικό της.

@17:05 Δεν το αποφάσισε ο Τζιούμης να κλείσει την ΚΕΔΗΤ, αλλά ο φιλαράκος σου ο Παυλής με το κοπάδι του. Εκεί να πας να αναζητήσεις ευθύνες και προς τα κει να φτύσεις. Να προσέχεις όμως να μη φυσάει και στα γυρίσει πάνω σου αισχρέ

@17:05 Εσύ που τα ξέρεις όλα , Ω πάνσοφε παντογνώστη , για πες μας και το νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει να γίνει αυτό. Παλιορετάλι!

Κανένας δεν θα απολυθεί από την κεδητ έχει δεσμευτεί ο δήμαρχος για αυτό παπαγαλάκι, κατά αλλά βεβαίως και να κλείσει έτσι που την κατάντησαν

Στην πορεία για τα βράχια οι μελλοθάνατοι λογίζονται ζωντανοί. Oταν βουλιάξει το πλοίο δεν υπάρχουν απολυμένοι. Μόνο πνιγμένοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.