Νενεκούμης: Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια

Νενεκούμης: Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια

Δεκέμβριος 18, 2017 - 14:54
0 σχόλια

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά όχι με το τελικό αποτέλεσμα και με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε έμεινε ο προπονητής του Λεωνιδίου Γιάννης Νενεκούμης μιλώντας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην διαιτησία στην φάση του δεύτερου γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"'Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Δουλέψαμε το πλάνο που έπρεπε να ακολουθήσουμε κόντρα στο Βλαχιώτη. Ξεχωρίσαμε τα δυνατά του και τα αδύνατα του σημεία  και λειτουργήσαμε πάνω σε αυτό.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να μειώσουμε την ψαλίδα που χωρίζει την ομάδα μας από την κατηγορία και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι των παιδιών είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής και σταθήκαμε άξια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Δυστυχώς σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ όπως συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες που έχουμε δώσει έως τώρα. 

Ισορροπήσαμε στην συνέχεια δημιουργώντας προϋποθέσεις και κάνοντας ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είδαμε τι έπρεπε να διορθώσουμε και να δώσουμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Σε μια αμφισβητούμενη φάση ήρθε το δεύτερο γκολ με τον διαιτητή να κρίνει πως δεν υπήρξε κάτι σε αυτή την φάση. Από κει και ύστερα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Εύχομαι καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη"'.

Από το Leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.